02/05/2024

Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην επανένταξη των μεγάλων έργων που ξεκίνησε από το Ζευγολατιό

0

Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην επανένταξη των μεγάλων έργων που ξεκίνησε από το Ζευγολατιό

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στην επανένταξη των μεγάλων έργων που ξεκίνησε από το Ζευγολατιό παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, η επανεκκίνηση των έργων στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης θα δημιουργήσει 25.000 θέσεις εργασίας και αναθέρμανση της τσιμεντοβιομηχανίας, της χαλυβουργίας και άλλων επιχειρήσεων του κλάδου.

Ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκαναν τις ακόλουθες αισιόδοξες δηλώσεις:

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε  «Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» υπογραμμίζοντας ότι «η πατρίδα γυρίζει σελίδα και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. κ. Βενιζέλος δήλωσε «Τα εργοτάξια θα αποτελέσουν μοχλό επανεκκίνησης της οικονομίας, δρέπουμε τώρα τους καρπούς των θυσιών μας και θωρακίζουμε την πατρίδα μας. Δεν είναι ώρα για μιζέρια, χρειαζόμαστε δουλειά και ενότητα»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *