18/04/2024

Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου για τα έργα που γίνονται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

7

Επισκευή σχολικών κτιρίων, Ασφαλτοστρώσεις, Δημιουργία 2 κυκλοφοριακών κόμβων, Αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα από ΔΕΣΦΑ, ΕΟ Λίμνης Ηραίου – Βουλιαγμένης κα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 

imageΟ Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Γεωργίου ενημερώνει τους Δημότες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι πολλά και σημαντικά.
Πριν από αυτό όμως φροντίζει για την καθημερινότητα που είναι ζωτικής σημασίας. Το καλοκαίρι με τη βοήθεια των εθελοντών πυροσβεστών δόθηκε βαρύτητα στην αντιμετώπιση πυρκαγιών που αποφεύχθηκαν ή και περιορίστηκαν ενώ τώρα με το βλέμμα στραμμένο στο φθινόπωρο προβαίνουν σε καθαρισμό ρεμάτων και φρεατίων σε όλο τον Δήμο με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας.
Κάποια από τα σπουδαία που συμβαίνουν είναι επιγραμματικά τα παρακάτω:
Δημοπρατείται η μελέτη για συντήρηση σχολικών κτιρίων ύψους 150.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τουλάχιστον οι βασικές ανάγκες των σχολείων.
Ήδη ανατέθηκε μελέτη για δημιουργία 2 κυκλοφοριακών κόμβων στον Περιφερειακό στο ύψος του νέου Λυκείου Λουτρακίου και στο Κολυμβητήριο.
Ήδη έχει κατατεθεί η μελέτη του Αλιευτικού Καταφυγίου των Αγ. Θεοδώρων στην Περιφέρεια.
Έγινε αποδεκτή από την Αρχαιολογία η μελέτη για διαπλάτυνση και εξωραϊσμό της επαρχιακής οδού Λίμνης Ηραίου – Βουλιαγμένης (από το σημείο της ταβέρνας του κ. Παπαδημητρίου ως το Ηραίον) και τώρα αυτό που αναμένεται είναι οι τελικές εγκρίσεις από την Περιφέρεια.
Βρίσκεται προς έγκριση στην Περιφερειακή Διοίκηση η μελέτη για το ΓΠΣ.
Σε σχέση με τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε. (ΔΕΣΦΑ Α.Ε.), ύστερα από έγγραφες πιέσεις του Αντιδημάρχου Θ. Γεωργίου, η ανάδοχος εταιρεία δέχτηκε να αποκαταστήσει τις βλάβες που είχαν προκληθεί στο οδόστρωμα και ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις αποκατάστασης, ενώ δέχτηκαν να προβούν σε επιπλέον εργασίες ως αντιστάθμισμα για την ταλαιπωρία που είχε προκύψει με υπαιτιότητά τους.
Μικρές σε έκταση περιοχές σε διάφορα σημεία που χρειάζονταν ασφαλτόστρωση, σήμερα αλλάζουν όψη και επιτέλους ολοκληρώνονται.
Στο τέλος της δήλωσής του ο κ. Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο έργο των άλλων Αντιδημάρχων νιώθοντας την ανάγκη να επαινέσει το έργο της Αντιδημάρχου Οικονομικών και αναπληρώτριας Δημάρχου Μ. Πρωτοπαππά, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Σ. Πέρρα και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Τ. Σακελλαρίου.
Συμπέρασμα: Όλα στον συνδυασμό Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών πηγαίνουν ρολόι και όλα στον Δήμο κινούνται στο δρόμο της καλύτερης εξυπηρέτησης δημοτών και επισκεπτών.

 

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου για τα έργα που γίνονται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων [Video]

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ; ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ; ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ;

  2. Για τα σχολεία αργήσατε πολύ. Λυπάμαι που τα παιδιά μας θα μπουν πάλι σε αυτές τις άθλιες αίθουσες. Καλή η προσπάθεια αλλά αργήσατε πολύ.

  3. ΕΡΓΑ?ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  4. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΒΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;

  5. Φώτισες το Λουτράκι! Εύγε! H είσοδος της πόλης λάμπει και οι δρόμοι είναι επιτέλους καθαροί.Είδαμε να πέφτει άσφαλτος σε μέρη ξεχασμένα απτον Θεό και απτον Λογοθέτη

  6. Μην βιάζεστε να πείτε μπράβο στους εθελοντές πυροσβέστες δεν το κανουν για την ψυχή της μάνας τους. Και τα φρεάτια να τα καθαρίσετε πριν πέσουν οι πρώτες μπόρες και τρέχουμε όπως πριν τις δημοτικές εκλογές που ήταν όλα παρατημένα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *