25/04/2024

Video! Ανοιχτή διαμάχη Λογοθέτη – Παύλου με τον Γ. Δέδε μπουρλοτιέρη !

1

Video Ανοιχτή διαμάχη Λογοθέτη – Παύλου με τον Γ. Δέδε μπουρλοτιέρη !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γ. Δέδες Π. Παύλου και στη μέση ο Λογοθέτης. Show must go on....Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Ή μάλλον όχι, θυμηθείτε τα και πολλαπλασιάστε τα επί 5 εκατομμύρια ή κατά 9 εκατομμύρια, ανάλογα ποιος μετράει. Τέτοια ένταση είχε η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου! Τον συμβολισμό του τόπου διεξαγωγής τον διέκρινε και ο κ Δήμαρχος γι’ αυτό και ξεκίνησε έτσι τον λόγο του. Τον συνέχισε όμως με ένταση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Σόου το είπε η κα Μ. Πρωτοπαππά,  Σόου το είπε ο κ Παύλου και προκάλεσε την αντίδραση του Γ. Δέδε, ο οποίος παρά το νεαρόν της ηλικίας του ήταν ιδιαίτερα καυστικός (για να μην πω θρασύς) όταν απευθύνθηκε στον κ Π. Παύλου. Ο κ Δέδες μετονόμασε το Σόου σε Θέατρο – θέατρο του παραλόγου και άρχισε να μετράει τα αμαρτήματα των προηγούμενων Δημοτικών αρχών. Μεταξύ άλλων ο κ Γ. Δέδες επανέλαβε αυτό που είχε πει παλαιότερα ο κ Δήμαρχος ότι ακούγοντας τον κ Παύλου έχει την αίσθηση ότι ακούει τον κ Ρεμαντά.

Πρώτον, άλλο να το λέει ο κ Δήμαρχος ο οποίος αν και έχει μικρή θητεία σε σχέση με τον κ Παύλου, έχει ηλικία που πλησιάζει τη δική του και φυσικά ο θεσμικός ρόλος του Δημάρχου θα του επέτρεπε υπό προϋποθέσεις μια τέτοια διατύπωση. Άλλο είναι όμως να το λέει ένας Αντιδήμαρχος μικρής ηλικίας, απευθυνόμενος σε κάποιον πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, ο θεσμικός ρόλος του τελευταίου καθώς και η εμπειρία του στα έδρανα δεν ξέρω αν έχουν και τόση σημασία. Δεν ξέρω επίσης αν ο κ Αντιδήμαρχος ήθελε να συμπεράνει το κοινό κάτι για την πολιτική του δεινότητα, αλλά οι περισσότεροι συμπέραναν για την ανατροφή του.

Δεύτερον, ο κ Δήμαρχος που φημίζεται για τους δικούς του καλούς τρόπους, περιέργως υπερασπίστηκε αυτή τη συμπεριφορά και επιπλέον ανέβασε κι άλλο τους τόνους φωνάζοντας οργισμένος στον κ Παύλου “τέλος εποχής !” για να εισπράξει την απάντηση “κοντός ψαλμός τον Μάιο τέλος εποχής !”. Ο κ Παύλου μίλησε για προσπάθεια να μην κάνει αντιπολίτευση, αλλά και για”…αντιπολίτευση κατά παραγγελία, οπότε αν έγινε αυτό πέστε μας να αλλάξουμε ρότα…”

Για τα υπόλοιπα ο κ Παύλου περίμενε μέχρι να του δοθεί ο λόγος να απαντήσει, το διεκδίκησε, είπε να φύγει, τελικά έμεινε ξαναζητώντας τον λόγο. Εκεί όμως υπήρξε κι άλλη αναμονή (επαναλαμβάνω: ο κ Παύλου εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης στην αναμονή) επειδή ο κ Πρόεδρος Σπ. Νικολάου έπρεπε να τοποθετηθεί  για να εκθειάσει τη λεβεντιά του Κώστα Λογοθέτη. Θυμάστε που την αμφισβητούσε και γραπτώς, πριν ακόμα γίνει Πρόεδρος του ΔΣ; Τώρα όμως που πείστηκε δεν μπορούσε να περιμένει ούτε στιγμή και το εξέφρασε εκείνη την ώρα με μια φλογερή τοποθέτηση υπέρ του Λεβέντη που παλεύει με το θεριό. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον κ Παύλου που τασσόμενος ευθαρσώς υπέρ της μετατροπής σε ΑΕ είναι στην πλευρά των δακτυλοδεικτούμενων συμμάχων του διαχειριστή (το όνομα του διαχειριστή ας μην το αναφέρουμε επί ματαίω μιας και προκαλεί θρησκευτική ευλάβεια σε ορισμένους εκλεγμένους που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι συναισθήματα τρέφουν αποστροφή λόγω μη τήρησης του λόγου του, εσωτερική συγκατάβαση ή δέος; ).

Αυτό για μεζεδάκι, ακολουθεί το video.

[youtube=http://youtu.be/VPctkVS7-hk]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Video! Ανοιχτή διαμάχη Λογοθέτη – Παύλου με τον Γ. Δέδε μπουρλοτιέρη !

  1. Αυτό δεν είναι σόου είναι τσίρκο! Οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν αν θα έχουν αύριο δουλειά κι αυτοί συνεχίζουν τα ίδια και τα ίδια. Τέλος εποχής για όλους σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *