08/05/2024

Ανακοίνωση φιλάθλων του Ολυμπιακού Λουτρακίου κατά Δασκαλόπουλου

0

Ανακοίνωση φιλάθλων του Ολυμπιακού Λουτρακίου, κατά Δασκαλόπουλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σ.Φ.Ο Λουτρακίου“Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Κορινθίας, κύριοι Σύμβουλοι της Ενώσεως,κύριοι της Διαιτησίας.Το Σάββατο στο Θώδειο Στάδιο εσείς όλοι από μέσα και εμείς απέξω γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά της εχθρικής και όχι μόνο διαιτησίας του κυρίου Δασκαλόπουλου προς την ομάδα της πόλης μας.Τον ιστορικό και μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ που είναι γνωστός από την Κρήτη μέχρι την Κέρκυρα.

Για ακόμα μια φορά ο εν λόγω διαιτητής έδειξε πόσο εγωπαθής, είρων και συνάμα αδαής είναι δικαιώνοντας αυτούς (ΚΕΔ) που πριν ένα μήνα περίπου του πήραν την σφυρίχτρα! Και ενώ είναι τιμωρημένος εσείς τον βάζετε-για να προπονηθεί, εν γνώση σας και ηθελημένα να παίξει, για να παίξει τελικά και το παιχνίδι σας το οποίο είναι η διάλυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ που ήταν απέναντι και αντίθετος προς εσάς στις εκλογές της 1ης Ιουλίου”, αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:
“Θέλατε να ταράξετε τα ήσυχα και καθαρά νερά και βάλατε τον λιμενοφύλακα,τον κομπλεξικό να κάνει τον βαρκάρη με ταχύπλοο…
Κοιτάξτε όλα τα φύλλα αγώνα όπου έχει παίξει διαιτητής ο λιμενοφύλακας, αν δεν δείτε από πάνω από 10-15 κιτρινο-κόκκινες κάρτες να μας το πείτε και εμάς, και ξέρετε τι λέει αυτό, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν το βλέπει σαν λειτούργημα ή χόμπυ αλλά μόνο σαν ένα μέσο αυτοπροβολής για να τραβάει την προσοχή των φιλάθλων στο πρόσωπο του για αυτοσαρκασμό και ωραιοπάθεια.Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά σε σας όπως και σε όλη την Κορινθία,τα αντιλαμβάνεστε αλλά και τίποτα δεν κάνετε γιατί σας εξυπηρετεί. Και μην μας πείτε ότι είναι τυχαίες και οι αποβολές του Α.Ο.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ.(Τυχαίο?).
Κύριοι, όσο είσαστε σε αυτές τις θέσεις προσπαθήστε να προστατεύσετε τον αθλητισμό και τις ομάδες γιατί χάριν σε αυτές τις θέσεις κάνετε το κέφι σας και την προβολή σας και απαλλάξτε τον λιμενοφύλακα από το κορινθιακό ποδόσφαιρο και την κορινθιακή διαιτησία. Αφήστε τον να πάει να γίνει διεθνής,να παίξει στην Ευρώπη και στο στοίχημα για το πόσες κάρτες θα βγάλει .Η κορινθιακή διαιτησία που για 85 χρόνια τιμάει ο σύλλογος μας δεν έχει ανάγκη από τέτοια ταλέντα.
Πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε, καλό είναι να προμηθευτείτε το βίντεο του αγώνα για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας παιχτικά. Τώρα βέβαια στο βίντεο δεν φαίνονται αυτά που έλεγε στους ποδοσφαιριστές μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ούτε βέβαια καταγράψαμε τα αντικείμενα(!) που πέταγε ο λιμενοφύλακας από το παράθυρο των αποδυτηρίων στους φιλάθλους μας που-δικαίως-τον αποδοκίμαζαν.Αυτά τα ολίγα κύριοι και σας ευχαριστούμε, αν βέβαια μας διαβάσετε.
ΥΓ. 85 χρόνια ιστορίας με Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο όποια θέση και να κατέχει όπως και να λέγεται.
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ.
ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ‘ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ”
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Λουτρακίου
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *