27/04/2024

Αμερική γίναμε! Ανήλικοι επιτέθηκαν σε γυναίκα οδηγό στον Ασπρόπυργο

0

Στον Ασπρόπυργο, ανηλίκοι επιτέθηκαν σε οδηγό, προσπαθώντας να τη ληστέψουν. Χτύπησαν το αυτοκίνητο, αλλά η γυναίκα απέφυγε την επίθεση και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένα ακόμα φρικτό περιστατικό που μας κάνει να νιώθουμε απροστάτευτοι πολίτες, με πρωταγωνιστές ανηλίκους έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο, εδώ δίπλα μας.
Μια κυρία οδηγούσε το αυτοκίνητό της όταν μία ομάδα τεσσάρων ανηλίκων επιχείρησε να ακινητοποιήσει το όχημά της με σκοπό να τη ληστέψει.

Ειδικότερα, άρχισαν να χτυπούν τα παράθυρα και τις πόρτες του αυτοκινήτου. Η κυρία είχε κλείσει τις ασφάλειες του οχήματος και έτσι κατάφερε να αποφύγει την επίθεση και να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια συνάντησε μία ομάδα αστυνομικών ΟΠΚΕ, και τους περιέγραψε το συμβάν, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον έναν ανήλικο σε κοντινή περιοχή και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί, η κυρία κατέθεσε μήνυση και αναγνώρισε τον ανήλικο ως υπαίτιο της επίθεσης. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *