10/05/2024

Αλλο ενα προσβλητικο εξωφυλλο του Focus

0

Πλέον τα προσβλητικά πλην ευφυή εξώφυλλα του focus έχουν πάψει να μας εκπλήσσουν, πάντως κάποιοι τα αναμένουν με περιέργεια όπως ένα νέο ανέκδοτο, ενώ άλλοι συνεχίζουν να προσβάλλονται!
Μα στ’ αλήθεια πιστεύουμε ότι ένα δημοσίευμα ακόμα είναι σε θέση να χαλάσει τη διεθνή μας εικόνα;

Η αρχή έγινε με την Αφροδίτη της Μήλου, πρώτα ως ζητιάνα μετά με τη γνωστή χειρονομία του μέσο δαχτύλου. Τώρα  με την Ακρόπολη, βυθισμένη στα χρέη της Ελλάδας…

Ο Παρθενώνας σχεδόν ολόκληρος κάτω από το νερό και ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ πάνω σε ένα άγαλμα.

“Χάθηκαν τα λεφτά μας” είναι ο τίτλος, ενώ στους υπότιτλους αναφέρεται επίσης: “δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη, τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση”.

Στη βιντεοσκοπημένη παραπομπή στον ιστότοπο του Focus για τα ρεπορτάζ του αφιερώματος στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αναφέρεται ότι “η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;”.

Το πρωτοσέλιδο συνοδεύεται και από δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δε θα αποφύγει τη χρεοκοπία. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το 56% των Γερμανών, ενώ το 40% των ερωτηθέντων θεωρεί πως με τη βοήθεια των Ευρωπαίων, η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση.

Λέτε να μας μηνύσει η Βενετία; Ξέρετε έχουν τουριστικό μονοπώλιο τα μισοβυθισμένα κτήρια.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *