19/04/2024

Ακούστε: Γ. Κακούρος – Στ. Λέζου για Καρναβάλι, εκλογές και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ κυρίας, που θα απογειώσει τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη.

8

Ακούστε: Γιάννης Κακούρος – Σταυρούλα Λέζου για Καρναβάλι και Εκλογές, καλεσμένοι του Κώστα Αντωνίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΑναλυτικά όλα όσα αφορούν στο Καρναβάλι του Λουτρακίου και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Ειδήσεις που “έβγαλε” παράλληλα ο Κ. Αντωνίου: Η Δημ. Σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη κα Σταυρούλα Λέζου, συνεχίζει στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και δηλώνει ότι θα είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές, παρότι δεν ήταν βέβαιη η υποψηφιότητά της λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων. Ωστόσο βάζει όπως φαίνεται το καθήκον σε πρώτη θέση και συνεχίζει να συμπαρατάσσεται στην προσπάθεια της τωρινής Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γ. Κακκούρος επίσης δηλώνει παρών στις εκλογές και απαντά ότι κατεβαίνει με τον κύριο…

Τι απαντούν για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ κυρίας, που θα απογειώσει τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη;

Παρακάτω η συνέντευξη που ακούγεται εξαιρετικά ευχάριστα:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ESsmNN8pe7Q]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Ακούστε: Γ. Κακούρος – Στ. Λέζου για Καρναβάλι, εκλογές και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ κυρίας, που θα απογειώσει τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη.

  1. χαχαχα να συνεχισει το εργο της να καθεται σε μια γωνια αμειλητη και να σηκωνει το χερι σαν ρομποτακι

  2. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

  3. Ούτε με εκτοξευτήρες δεν απογειώνονται οι πολίτες μπροστά. Και η Εβίτα να πάει δεν τους σώζει τίποτα

  4. αξιοπηστοι εργα πανετιμοι κηνωνικοι πολιτικη στο παπανικο να τα πειτε χα χα χα χα χα

  5. Τόσες πολλές παρελάσεις! Θα τρελάνουμε την Πάτρα φέτος! Μπράβο για τις καλές ιδέες και την προσπάθεια, καλή επιτυχία!

  6. Τι ξέρουν από καρναβάλι ένας αθλητής και μια νοικοκυρά; Επρεπε να φωνάξετε ανθρώπους με εμπειρία και γνώση να σας δώσουν τα φώτα τους. Αλλά αυτό το κόμπλεξ του υπηρεσιακού δημάρχου να μην συνεργάζεται με κανέναν και να μην εμπιστεύεται κανέναν θα του στοιχίσει την καρέκλα του και θα πάει τον τόπο στον πάτο

  7. Ο Αθλητής γνωρίζει από τρέξιμο και χρυσά μετάλλια, όσο για την νοικοκυρά γνωρίζει πολλά για “συνταγές” επιτυχίας. Τον ανεπάγγελτο να φοβάστε. Για να έχετε όμως αυτή την απορία, μάλλον στην τελευταία κατηγορία ανοίκετε….

  8. Πέστε και μια φορά κάτι καλό μην είστε μίζεροι βρε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *