20/04/2024

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί του Προέδρου του ΔΣ κου Νικολάου στο θέμα της Motor Oil

5

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί του Προέδρου του ΔΣ κου Νικολάου στο θέμα της Motor Oil

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΓνωμοδότηση επί της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου “Αγκυροβόλιο ανοιχτής θαλάσσης για την εκφόρτωση πετρελαιοειδών” στο υφιστάμενο διυλιστήριο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ στη θέση “Σουσάκι” Αγ. Θεοδώρων.

Να ξεκαθαρίσουμε εξ’ αρχής ότι ο εκπρόσωπος της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ τόνισε ότι πρόκειται για εκσυγχρονισμό και όχι  για επέκταση.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μερικοί  κύριοι και κυρία του Δημοτικού Συμβουλίου επέμεναν στο γεγονός της μη εκφόρτωσης υγραερίου. Και αναρωτιόμαστε αυτό τους πείραξε; Τι κάνει το υγραέριο πιο επικίνδυνο από το υγρό καύσιμο; Από τη στιγμή που τηρούνται όλα τα μέτρα για αποφυγή διαρροών δεν υπάρχει κίνδυνος και στις δύο περιπτώσεις. Αν όμως ω μη γένοιτο κάτι πάει στραβά ποιος είναι αυτός που κρίνει την οικολογική καταστροφή ασήμαντη επειδή θα προερχόταν από υγρό καύσιμο;

Ο κ Νικολάου πάντως πείστηκε, ίσως έπαιξε ρόλο ο χρόνος ίσως η θέση. Η σθεναρή αντίστασή του (αρνητική εισήγηση) από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής ποιότητας ζωής κάμφθηκε με θαυμαστή ευκολία. Ο ίδιος είπε ότι είναι  γενναιότητα το να παραδεχτεί ότι “.. έχει πειστεί σε μεγάλο βαθμό ότι αυτό το αγκυροβόλιο είναι σε θετική κατεύθυνση..”.

Τη γενναιότητα του κου Νικολάου ο κ Παύλου την χαρακτήρισε με μια λέξη πιο χαρακτηριστική “κολωτούμπα”.
Εμείς θα συμπληρώναμε αγωνιστική κολωτούμπα.

Ο κ Στάμου θυμήθηκε τη φράση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Π. Τατούλη  που έκανε λόγο για “επιλεκτική ευαισθησία”. Εδώ θα λέγαμε ότι η οικολογική ευαισθησία δεν είναι επιλεκτική, αλλά ιάσιμη και υποχώρησε ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο χρόνος γιατρεύει. Την παροιμία ότι ο χρόνος είναι κρίμα την ξέρετε.

Και επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι σκεφτόμαστε το πιο απλό και χρεώνουμε το λιγότερο στον κ Νικολάου. Απλώς υποθέτουμε ότι είχε μελετήσει πολύ επιπόλαια το θέμα την πρώτη φορά και παρότρυνε τα μέλη της επιτροπής να ψηφίσουν αρνητικά. Ο κ Γκιώνης βέβαια στο τέλος του παρακάτω video αναλύει πολύ κατανοητά την ανακόλουθη συμπεριφορά του κ Νικολάου. Δείτε το απόσπασμα.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2rInz26v8sE]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Αγωνιστικοί χαιρετισμοί του Προέδρου του ΔΣ κου Νικολάου στο θέμα της Motor Oil

  1. Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι γνωμοδοτικός, ότι και να έλεγαν η δουλειά θα γινόταν άρα θα μπορούσαν για την τιμή των όπλων να υπερασπιστούν τη θέση της επιτροπής ποιότητας ζωής.

  2. O AGIOTHODORAS KATNTHSE OSO DEN PAEI ALLO KAI O DHMOS DEN KANEI TIPOTA GIA MAS DN EINAI DYNATO ENAS AGIOTHODORITIS NA XEHNAEI TOUS AGONES POU DINEI KAI NA GLEIFEI THN ETAIREIA POU DIELYSE TON TOPO MAS

  3. 17 εγκρίσεις για την Μότορ Όιλ όπως οι 17 ηγέτες που στηρίζουν την Ελλάδα?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *