20/04/2024

Αγριογούρουνο κοιμόνταν στο χαλάκι της εξώπορτας ενός σπιτιού

0

Αγριογούρουνο κοιμόνταν στο χαλάκι της εξώπορτας ενός σπιτιού

Η αστεία ιστορία έλαβε χώρα στα τέλη Νοεμβρίου στην πόλη της Γένοβας, μια ιταλική πόλη-λιμάνι που είναι γνωστό ότι κυριολεκτικά κατακλύζεται από αγριογούρουνα, όπως και πολλές άλλες μεγάλες ιταλικές πόλεις.

Ένας άνδρας που ζει σε μια πολυκατοικία σηκώθηκε νωρίς για να πάει στη δουλειά του και έφυγε από το διαμέρισμά του ένα πρωί γύρω στις 6.30 π.μ. Φεύγοντας από το διαμέρισμά του, έκπληκτος διαπίστωσε ότι ένας μάλλον ασυνήθιστος καταληψίας είχε αποφασίσει να κοιμηθεί στο χαλάκι του.

Ήταν ένα αγριογούρουνο που μάλλον περιφερόταν στη γειτονιά ψάχνοντας για τροφή στους κάδους απορριμμάτων και εκμεταλλεύτηκε μια πόρτα που είχε μείνει μισάνοιχτη για να μπει στο κτίριο.

Η εποχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν έξω οδήγησαν σίγουρα το αγριογούρουνο να αναζητήσει ένα ζεστό μέρος για να κοιμηθεί και βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει σε ένα κτίριο και να περάσει τη νύχτα σε ένα άνετο χαλάκι.Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από την GenovaQuotidiana και έκαναν γρήγορα το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *