23/04/2024

Έφηβοι στην Κορέα κάνουν πλαστική για να αποκτήσουν το χαμόγελο του… Joker!

0

Έφηβοι στην Κορέα κάνουν πλαστική για να αποκτήσουν το χαμόγελο του… Joker!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Είναι γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας και των προτύπων που μας επιβάλλουν τα μέσα και γενικότερα οτιδήποτε έχει δύναμη και δημόσιο λόγο! Ωστόσο στη Νότια Κορέα τα πράγματα είναι κομματάκι πιο σοβαρά και ανησυχητικά από τις δίαιτες που κάνουν οι έφηβες στον υπόλοιπο κόσμο και το γενικότερο styling που υιοθετούν.

Στη Νότια Κορέα λοιπόν, οι έφηβοι θέλουν να μοιάσουν στα δυτικά πρότυπα, μην μας ρωτάτε γιατί, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε δραστικότατες πλαστικές επεμβάσεις πετσοκόβοντας κυριολεκτικά το πρόσωπό τους. Αν νομίζατε όμως ότι οι ρινοπλαστικές, οι πλαστικές στο πηγούνι και στα μάτια και όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα είναι extreme, ήρθε μία νέα… πατέντα η οποία αποκτά όλο και περισσότερους φαν στην μακρινή χώρα της Ανατολής.

Η πατέντα αυτή λοιπόν έχει να κάνει με την επιθυμία των πελατών για ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο ανεξίτηλα στα χείλη! Ναι καλά ακούσατε, κλινική αναλαμβάνει να δώσει το χαμόγελο του Joker σε όσους και όσες το επιθυμούν, ενώ η τεχνική αυτή είναι ήδη περιζήτητη.

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *