26/04/2024

Έγινε χθες η πρώτη κατάσχεση στο Loutraki Thermal Spa !

0

Έγινε χθες η πρώτη κατάσχεση στο Loutraki Thermal Spa !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Σπα ΤελοςΜαύρη ημέρα!
Η πιο μαύρη στην ιστορία του Λουτρακίου, ήταν η χθεσινή.
Η καταστροφή ξεκίνησε επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη στις 05 Φεβρουαρίου 2013!
Πιο συγκεκριμένα, χθες, δικαστικός επιμελητής της «Αλέξανδρος Κατασκευαστική ΑΤΕ» προχώρησε στη κατάσχεση όλων ανεξαιρέτως των κινητών περιουσιακών στοιχείων του Loutraki Thermal Spa που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του, καθώς επίσης προχώρησε και στη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών και των κινητών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε., σε απλά ελληνικά γεγονός που σημαίνει μετοχές της εταιρείας στην Club Hotel Casino Loutraki.
Η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, η επικινδυνότητα, του προέδρου του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, καθώς επίσης κι όλων ανεξαιρέτως των συμβούλων της πλειοψηφίας, μαζί με τους συμβούλους του, έφεραν με σκοπιμότητα και δόλιο τρόπο την καταστροφή! Συνέπεια της τακτικής τους είναι, το Λουτράκι σε πρώτη τουλάχιστον φάση να υποστεί τεράστια ζημία που θα απαξιωθεί το ακριβότερο και πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, ενώ μετά την πάροδο συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα καταστραφεί εντελώς ο μηχανολογικός εξοπλισμός, αξίας πολλών εκατομμυρίων για να αποκατασταθεί.
Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος, μετά το κουφάρι του υάλινου κτιρίου στις Πηγές, άλλο ένα κτίριο που δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ να καταντήσει κουφάρι.
Της πολιτικής του Κώστα Λογοθέτη, των συμβούλων του και της αυλής του, ανταποκρίνεται και αντικατοπτρίζει τους χειρισμούς τους, η τοποθέτηση κορυφαίου αξιωματούχου του συνδυασμού τους: «Και τι έγινε, ας κλείσει η Λουτράκι Α.Ε.»!
Οι άνθρωποι δεν είναι μόνον τόσο ανεύθυνοι, αλλά και υπέρμετρα άνοες, με συνέπεια να αδυνατούν να αντιληφθούν τις επιπτώσεις που ακολουθούν.
Ήδη από προχθές Δευτέρα σφραγίσθηκε επιταγή κάτι περισσότερο των € 20.000 κι όπως είναι φυσικό κι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, ο δικαιούχος πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα προσφύγει με μήνυση κατά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και κατ’ επέκταση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να κατοχυρώσει τις απαιτήσεις του, γιατί η… βαλίτσα πάει μακριά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κι άλλοι πιστωτές της Λουτράκι Α.Ε. που θα κινηθούν προς την ίδια ακριβώς κατεύθυνση, αλλά ο πιο σημαντικός «εχθρός» σε τούτη τη φάση η δανειοδόχος Εθνική Τράπεζα. Ως γνωστόν η Εθνική Τράπεζα στη δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει με τη Λουτράκι Α.Ε., λόγω των ευνοϊκότατων όρων του δανείου από πλευράς επιτοκίου, έχει θέσει ως προϋπόθεση ότι σε οποιαδήποτε μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων το υπόλοιπο ανεξόφλητο κεφάλαιο καθίσταται εις το ακέραιον απαιτητό!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press έπονται και άλλες συντηρητικές κατασχέσεις, ενώ το Loutraki Thermal Spa, οριστικά και αμετάκλητα κλείνει την Κυριακή το βράδυ και εξαιτίας του Κώστα Λογοθέτη και της πολιτικής του «ομερτά», όλος αυτός ο κόσμος θα βρεθεί στο δρόμο. Όσον αφορά τις προσπάθειες εργαζομένων με διασυνδέσεις στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, προκειμένου να μετατεθούν στο δήμο Λουτρακίου, αν υπάρχει κάποια τέτοια προϋπόθεση, που μάλλον πρέπει να κρίνεται αδύνατη, θα πρέπει κι επιβάλλεται να ισχύσουν αντικειμενικά κοινωνικά κριτήρια και το κυριότερο να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια.
Ζητούμενο είναι από ποιόν; Όταν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, είναι αυτός που την έχει καταστρατηγήσει και κουκουλώσει τη διαφάνεια σε υπέρμετρο βαθμό! Κι όσον αφορά τη Λουτράκι Α.Ε., ούτε λόγος να γίνεται. Το στυγνό εγκληματικό πνίξιμο της Γνωμοδότησης Τσοβόλα με τα υπό διεκδίκηση € 10.000.000 που προέκυπταν από την πρώτη ανάγνωση της έρευνας που πραγματοποιήθηκε.
Φυσικά, μ’ όλες αυτές τις εξελίξεις, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται ότι όταν πνίγεις μια τέτοιου είδους απαίτηση, ενδεχομένως να μην συμβαίνει και κάτι άλλο και το κάνεις από μεγαλοψυχία, όταν ο ίδιος καταστρέφεσαι;
Πηγή: loutraki-press.blogspot.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *