27/04/2024

Έβαλε τη φωτογραφία της σε κυπελλάκια καφέ για να βρει άντρα

0

Έβαλε τη φωτογραφία της σε κυπελλάκια καφέ για να βρει άντρα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Έβαλε τη φωτογραφία της σε κυπελλάκια καφέ για να βρει άντραΣε 1000 κυπελλάκια καφέ τύπωσε το πρόσωπό της, η 37χρονη Lynne Adams, προκειμένου να βρει τον νέο της σύντροφο. Η γυναίκα, που ανυπομονεί για το νέο της ραντεβού, έχει βάλει σε εφαρμογή την ιδέα της στη Γλασκόβη.

Μία πρωτότυπη μέθοδο φαίνεται πως επέλεξε να ακολουθήσει η 37χρονη Lynne Adams για να βρει το επόμενο ταίρι της. Η ίδια τύπωσε το πρόσωπό της σε 1000 κυπελλάκια καφέ και στη συνέχεια, τα έδωσε σε μια καφετέρια, προκειμένου να σταματήσει να είναι πια ελεύθερη.

Όπως η ίδια αναφέρει στο Mirror, “Πάντοτε μου άρεσαν οι καφετέριες και θεωρώ ότι είναι ένα ιδανικό μέρος για να κάνεις εκεί, τα πρώτα σου ραντεβού. Πολλοί πρώην μου υποστηρίζουν ότι είμαι αρκετά εκκεντρική και η πράξη μου αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτόν τον χαρακτηρισμό. Η ιδέα ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά μου”.

Η “τύχη” της ερωτικής ζωής της 37χρονης βρίσκεται στα χέρια του υπεύθυνου της καφετέριας, Paul Reynolds, καθώς ο ίδιος πρέπει να αποφασίζει κάθε φορά σε ποιον θα δίνει τα συγκεκριμένα κυπελλάκια. Ο άνδρας που θα παραλαμβάνει το κυπελλάκι, θα έχει παράλληλα τη δυνατότητα να βλέπει και το προφίλ της γυναίκας σε ιστοσελίδα γνωριμιών που συμμετέχει.

Εάν δεν γνωρίσει τον ιδανικό άντρα, όπως η ίδια υποστηρίζει, τουλάχιστον “θα έχει λίγες ενδιαφέρουσες ιστορίες να μοιράζεται με το κοινό της”. Με ιδιαίτερη αισιοδοξία βλέπει την κίνησή της και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, “Τα Χριστούγεννα είναι πάντοτε μαγικά και ελπίζουμε ότι θα δούμε κάποιες σπίθες να πετάγονται από όλο αυτό”. Ποιος θα λυγίσει λοιπόν, πρώτος μπροστά στα κάλλη της ομορφιάς της;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *