20/04/2024

Άρωμα κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ NCAA, στο Λουτράκι

0

Άρωμα κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ NCAA, στο Λουτράκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

TOLEDO_ROCKETS_SPORTCAMP

Ο επίσημος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας ανδρών ToledoRockets και του Ποσειδώνα Λουτρακίου ολοκληρώθηκε με νικητή… το άθλημα, το θέαμα και το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη δεδομένου ότι η τοπική ομάδα βρίσκεται σε ρυθμούς ‘’χαλάρωσης’’, ενώ η πανεπιστημιακή ομάδα είναι εν μέσω πλήρης προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η ToledoRockets, ομάδα του Πανεπιστημίου του Toledo, εδράζεται στο Κλήβελαντ του Οχάιο των ΗΠΑ και λαμβάνει μέρος στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAADivisionI, με ιδιαίτερες αξιώσεις και διακρίσεις υπό την καθοδήγηση του headcoach κου  TodKowalczyk. Το γήπεδο της SavageArena, έχει χωρητικότητα 7.300 θέσεων (μετά την πρόσφατη ανακαίνιση).

 

Η αντρική ομάδα των ToledoRockets επισκέπτεται τη χώρα μας για 10 ημέρες, φιλοξενείται στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP και προγραμματίζεται να λάβει μέρος σε μια σειρά αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP αποτελεί για άλλη μια φορά τον εξειδικευμένο αθλητικό φορέα που εμπιστεύονται μεγάλες ομάδες και σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ειδικά στο μπάσκετ το project της TNBAGreeceπου ανήκει στον όμιλο SPORTCAMP έχει εισαγάγει νέα δυναμική και προοπτική στον κόσμο του μπάσκετ και των ακαδημιών στην Ελλάδα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *