07/05/2024

Άλλος δουλεύει και ζορίζεται κι άλλος δουλεύει και δροσίζεται! Ευτυχισμένος δηλώνει ο σερβιτόρος στη Ρόδο που βγάζει 200 ευρώ σε tips

0

Κοιτάξτε τώρα πως όταν προσπαθούμε να φουσκώσουμε ένα θέμα χωρίς τον “ξενοδόχο” πέφτουμε σε λάθη. Ο καθένας έχει μέσα σε κάποιο πλαίσιο την επιλογή να εργαστεί ή να συνεργαστεί με κάποιον. Έρχεται τώρα ο “σωτήρας” που πόσταρε τη φωτογραφία να διαμαρτυρηθεί για λογαριασμό του σερβιτόρου για τις προσβλητικές συνθήκες εργασίας, μόνο που ξέχασε να ρωτήσει τον ίδιο τον σερβιτόρο αν τις θεωρεί προσβλητικές. Ο σερβιτόρος λοιπόν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος, διότι παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία άλλος δουλεύει  και ζορίζεται κι άλλος δουλεύει και δροσίζεται μαζεύοντας επιπλέον μέχρι και 200 ευρώ σε tips.

Ο σερβιτόρος φέρεται να δήλωσε στο κλιμάκιο που έκανε τον έλεγχο  ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι βγάζει 200 ευρώ φιλοδωρήματα από τη συγκεκριμένη εργασία.

Ωστόσο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αποοφανθεί αν διαπράχθηκε κάποια παραπονομία, πηγαίνει η υπόθεση του σερβοτόρου στη Ρόδο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους,

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *