25/06/2024

Ύψωσε τελικά το δάχτυλο ο Βαρουφάκης

0

Ύψωσε τελικά το δάχτυλο ο Βαρουφάκης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ύψωσε τελικά το δάχτυλο ο Βαρουφάκης
Με ανακοίνωση του το ZDF παραδέχεται ότι το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάνης Βαρουφάκης να υψώνει το δάχτυλο είναι το αυθεντικό βίντεο.

Ακόμη ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ που αφορά το επίμαχο βίντεο με τη χειρονομία του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Με ανακοίνωση του το ZDF παραδέχεται ότι το αρχικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάνης Βαρουφάκης να υψώνει το δάχτυλο, μιλώντας σε διάλεξή του στην Κροατία και το οποίο είχε αρχικώς προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο ARD, είναι το αυθεντικό βίντεο και ότι οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής Neo Magazin Royale, δημιούργησαν το βίντεο χωρίς την άσεμνη χειρονομία, στα πλαίσια του σατιρικού χαρακτήρα της εκπομπής τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών είχε σπεύσει να υιοθετήσει το αλλοιωμένο βίντεο, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον Guenther Jauch, ο οποίος πρώτος προέβαλλε το επίμαχο βίντεο στην εκπομπή του, ενώπιον του προσκεκλημένου του Γιάνη Βαρουφάκη.
Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *