Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 3 Τοποθέτηση Δημάρχου Κ Λογοθέτη

2

Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 3 Τοποθέτηση Δημάρχου Κ Λογοθέτη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ κ Δήμαρχος τοποθέτησε την κριτική σε επίπεδο Αντιπολίτευσης – Συμπολίτευσης (οι κακοί – οι καλοί). Επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι οι συνθήκες στο Δήμο είναι ιστορικά δύσκολες και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ζουν σε άλλο πλανήτη και επίσης ανέφερε το γνωστό παραφορεμένο παράδειγμα με το συρτάρι που άνοιγαν οι προηγούμενοι και έπαιρναν χρήματα.
Είπε ότι μετά από 20 μήνες θυμήθηκε ο κ πρώην Πρόεδρος  ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας.

Βέβαια βιάστηκε να επιβραβεύσει τον πιστό Αντιδήμαρχό του για το έργο που επιτελεί στο θέμα της καθαριότητας. Για να τον εξάρει σύγκρινε την κακή κατάσταση του Δήμου μας με την χείριστη στη Κινέτα. Από τη σύγκριση ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας βγήκε νικητής.

Σε σχέση με την εταιρεία εμφιάλωσης είπε ότι δέχτηκε εκβιαστικές απειλές τις οποίες δε φοβάται και πολύ καλά κάνει, όντως τσαμπουκάδες στον Δήμαρχο δεν κάνουν. Πάντως έδωσε εξηγήσεις για το θέμα της εταιρείας.

Αναφέρθηκε και στην μετέωρη κατάσταση των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ και έδειξε την πρόθεσή του να εξευρεθεί λύση.

Στην ερώτηση της κ Πρωτοπαππά για τη λειτουργία του κοινωνικού Παντωπολείου είπε ότι δεν θα έκανε για την έναρξη της λειτουργίας του χοροεσπερίδα και να χτυπάει τις καμπάνες του χωριού. Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα, οι αγαθοεργίες πρέπει να γίνονται με διακριτικότητα, αλλά τώρα που το θυμήθηκα.. δε βγήκε ο κ Δήμαρχος στο Mega Channel για να μιλήσει για την ίδρυση του κοινωνικού Παντοπωλείου;

Για να δείτε το βίντεο πατήστε

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1f1nGkNQ_MI&feature=g-upl]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 3 Τοποθέτηση Δημάρχου Κ Λογοθέτη

  1. Αν δυσκολεύεσαι να αναλάβει κανένας άλλος, ατύχησες σε φώναξαν όταν είχαν αδειάσει ήδη το συρτάρι, δεν σου βγήκε

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ! ΝΤΡΟΠΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *