Χορτοφάγος έπεσε σε κατάθλιψη γιατί έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο

Spread the love

Χορτοφάγος έπεσε σε κατάθλιψη γιατί έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο

Μπορεί να φαίνεται περίεργη ως ιστορία, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η 27χρονη γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία είναι χορτοφάγος και έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο και δεν το άντεξε η ιδιοσυγκρασία της και αρρώστησε και έπεσε σε κατάθλιψη για το ατόπημα στο οποίο έπεσε.

Η ιστορία της 27χρονης χορτοφάγου

Η Νικ Κεντ, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε μία μέρα να παραγγείλει φαγητό, με την αδερφή της από τα KFC. Η Νικ Κεντ είναι χορτοφάγος και παρήγγειλε ένα vegan burger. Ωστόσο, το εστιατόριο της παρέδωσε ένα χάμπουργκερ, με κοτόπουλο. Μέχρι να το καταλάβει, η Νικ, ήταν ήδη αργά.

«Είμαι vegan για πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου».«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν».
«Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC παίρνει μια πρωτοβουλία για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω απογοητευμένη».Ένας εκπρόσωπος της KFC παραδέχτηκε το λάθος του εστιατορίου. Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από τη Νικ Κεντ. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ο ίδιος ανταπέδωσε, το λάθος του εστιατορίου. Το έπραξε, με επιστροφή χρημάτων, καθώς και με ένα πραγματικό μπέργκερ για vegan.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.