26/10/2024

Χάος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η συνεδρίαση διεκόπη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε !

1

Χάος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η συνεδρίαση διεκόπη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Επεισοδιακή ήταν η αποψινή συνεδρίαση και ψηφοφορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας, στο πνευματικό κέντρο Τρίπολη.

Σε ρινγκ μετέτρεψαν οι θερμόαιμοι τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σε ρινγκ μετέτρεψαν οι θερμόαιμοι τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου
Από νωρίς αγρότες και κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στην εγκατάσταση της μονάδας βιοαερίου είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο μέσα κι έξω από το πνευματικό κέντρο εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους, υπό την επίβλεψη ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Κατά την διεξαγωγή ψηφοφορίας, ωστόσο, όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι εκ των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης άλλαξαν θέση από αυτή που είχαν την περασμένη Δευτέρα και στήριζαν την πρόταση του περιφερειάρχη, που ήθελε την έγκριση της μελέτης, με όλες τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών και των κατοίκων, μια ομάδα πολιτών παρενέβησαν, προπηλακίζοντας περιφερειακούς συμβούλους, αναποδογύρισαν τα έδρανα, πέταξαν μπουκάλια με νερό και δημιουργήθηκε χάος.
Λόγω των επεισοδίων η συνεδρίαση διεκόπη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρίπολης.
Η αστυνομία παρενέβη και σταμάτησε τα επεισόδια ενώ προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων, τα οποία κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης. Ενας εξ αυτών, λίγο αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος. Εξω από το κτίριο της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν 15 συντοπίτες των συλληφθέντων από την περιοχή της Μαντινείας.
Πηγή: ethnos.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Χάος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η συνεδρίαση διεκόπη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε !

  1. ΣΑΝ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΣΕ ΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *