19/04/2024

Υπάλληλοι καθαριότητας βρήκαν έμβρυα σε γυάλες πεταμένες στα σκουπίδια!

0

09/02/2016Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕτικέτες: έμβρυα, κάδος απορριμάτων, μαιευτήρας, υπάλληλοι καθαριότητας, φορμόλη Υπάλληλοι καθαριότητας βρήκαν 12 γυάλες με έμβρυα μέσα στη φορμόλη. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους Με ένα μακάβριο θέαμα, ήρθαν αντιμέτωποι οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Αμπελοκήπων, στη συμβολή των οδών Καρύστου και Ιτέας.
Μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων, βρέθηκαν 12 γυάλες με έμβρυα σε διαφορετικά στάδια της κύησης. Οι γυάλες ήταν γεμάτες φορμόλη και ήταν πεταμένες μαζί με άλλα ιατρικά εργαλεία. Η έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου ξεκίνησε απο τα ιδιωτικά μαιευτήρια ωστόσο κατέληξε σε έναν 35χρονο, γιο πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.
Ο 35χρονος, είχε πάει στο γραφείο του πατέρα του προκειμένου να το καθαρίσει, όπου και βρήκε τις γυάλες με τα 12 έμβρυα, τις οποίες, χωρίς να γνωρίζει τη διαδικασία και τους ερευνητικούς λόγους της κατοχής τους, τις πέταξε στα σκουπίδια μαζί με κάποια ιατρικά εργαλεία. Ο άντρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων. Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Πηγή: mixanitouxronou.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *