Χρ. Ντούσικος: Ο μοναδικός ΝΟΜΙΜΟΣ φορέας στον νομό που εκπροσωπεί τον κλάδο εστίασης είναι το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

0

05

Ενημέρωση

Εκπροσώπηση των Επαγγελματιών του κλάδου της Εστίασης.

Ενημερώνουμε όλους τους φορείς επαγγελματικούς και κοινωνικούς καθώς και τους συναδέλφους επαγγελματίες των 1800 επιχειρήσεων του κλάδου της Εστίασης στον νομό, με τους 2500 αυτοαπασχολούμενους, ότι εκπροσωπούνται μόνο από το πρωτοβάθμιο όργανό τους και κανέναν άλλο στον νομό Κορινθίας.

Ανέκαθεν αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, πολλοί επιχείρησαν και εν μέρει έκαναν πράξη να καπηλευτούν και να εκμεταλλευτούν τον όγκο και την δυναμική των επαγγελματιών του πολυπληθέστερου όλων, κλάδου της Εστίασης.

Πληροφορούμε όλους ότι, κανείς από τους άλλους επαγγελματικούς φορείς Εμπορικούς συλλόγους, τοπικές μικτές Ομοσπονδίες τυπικού χαρακτήρα, δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα για τα πολλά και σύνθετα προβλήματα μας. Κανείς τους δεν μπορεί καν να καταλάβει, πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις μας, την πολυπλοκότητα των Νόμων και των Διατάξεων που τις διέπουν και σε κανένα σημείο δεν έχουν κοινά στοιχεία στην λειτουργία τους και κανείς τους δεν νομιμοποιείται να μας εκπροσωπεί.

Λειτουργούμε με σκοπό την επαφή σε κλίμα καλής συνεργασίας με όλους τους άλλους κλάδους, την διαβούλευση για εξεύρεση λύσεων ικανών να αντιμετωπίσουν την ύφεση και την δημιουργία συνθηκών επιχειρηματικότητας, δεν θα επιτρέψουμε όμως να «θερίζουν σε ξένα χωράφια».

Κάνουμε γνωστό στους επαγγελματίες του κλάδου της Εστίασης, ότι σήμερα, ο μοναδικός ΝΟΜΙΜΟΣ φορέας στον νομό που τους εκπροσωπεί, είναι το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. (Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου) νομού Κορινθίας και εκεί μπορούν να αποταθούν και να επιδιώξουμε όλοι ενωμένοι να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και επενδύσεών μας.

Για το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ντούσικος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *