Τσάνας: Δεν είμαστε και Μύκονος [Video]

7

Σε μια κρίση αυτογνωσίας για τις εγκαταστάσεις και τις παροχές που προσφέρει ο Δήμος μας στους υποψήφιους επισκέπτες ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Δόσχορης ομολόγησε με σθένος ότι “Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν είμαστε και Μύκονος” προτρέποντας τους αρμόδιους (περιέργως όχι τον Δήμο!;) να ρίξουν κανά φραγκάκι στην περιοχή.

( Ερώτηση: Αν ρίξουν κανά φραγκάκι θα γίνουμε Μύκονος; )

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Τσάνας: Δεν είμαστε και Μύκονος [Video]

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΟΣΧΟΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ? ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΚΟΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.

  2. Κάτσε ρε αν δεν το έλεγε ο Ματσαράγκας ο κόσμος νομίζεις ότι δεν το βλέπει; Δεν είναι χαζοί οι τουρίστες έχουν ξυπνήσει θα έρθουν μια φορά κι αν δεν τους αρέσει δεν θα ξανάρθουν

  3. Ακόμα κι ο ξάδερφος τον κοιτάζει με απορία. Μα τι λέει;

  4. Έτσι ακριβώς. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και συγχαρητήρια που τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν βοηθάει. Πρέπει να δούμε το πρόβλημα κατάματα και μετά να το αντιμετωπίσουμε. Όταν ξέρεις που υστερείς ξέρεις και να το διορθώσεις. Όταν όμως ζεις στον κόσμο σου και νομίζεις ότι όλα πάνε καλά η κατρακύλα συνεχίζεται.

  5. Πως και πήγε ο Τσάνας στο συμβούλιο; Δεν έχει δουλειά στην ταβέρνα;

  6. και θα γραψουν και κακες κριτικες στο TripAdvisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *