Τρέλα! Γιατί σκότωσε τον υπάλληλο του πάρκινγκ ο 68χρονος στον Πειραιά

Spread the love

Τη σκηνή του εγκλήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο τρόπος και η θέση, που ο 68χρονος δράστης στάθμευε το αυτοκίνητό του στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά, φαίνεται πως ήταν η αιτία για τους διαπληκτισμούς του με τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα με ένα κυνηγετικό όπλο νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τη σκηνή του εγκλήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος από την απέναντι πλευρά του δρόμου.
Αυτή απαθανάτισε τον 68χρονο να προσεγγίζει, την ώρα που το θύμα -πατέρας τριών παιδιών- καθόταν σε μία καρέκλα έξω από το πάρκινγκ.
Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά από απόσταση και στη συνέχεια πήγε επάνω από τον 39χρονο για τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Αμέσως μετά την πράξη του ο 68χρονος πήγε στο διαμέρισμά του στη διπλανή πολυκατοικία και, όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν, παραδόθηκε σε εκείνους χωρίς να αντιδράσει.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 39χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, τον μετέφεραν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 68χρονου, προκειμένου να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.