26/04/2024

Τι μας δήλωσε ο Πρόεδρος της LTO Σπύρος Καραβούλης για τα χρήματα που παίρνει ο LTO από τον Δήμο, για την προβολή των επιχειρήσεων και τους στόχους του LTO

0

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της LTO Σπύρος Καραβούλης για τα χρήματα που παίρνει ο LTO από τον Δήμο, για την προβολή των επιχειρήσεων και τους στόχους του LTO

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

30.000 Ευρώ για την προβολή του Lto που πηγάζουν από την Λουτράκι ΑΕ. προκειμένου να προβληθεί ο Δήμος και οι επιχειρήσεις που απαρτίζουν τo Loutraki Tourism Organisation.
Τα χρήματα αυτά διατίθενται για την κατασκευή εντύπων, έξοδα για να παρίσταται ο LTO σε εκθέσεις, τα διαφημιστικά Banners, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Σπύρου Καραβούλη.
Ο Οργανισμός αυτός λειτουργεί οικονομικά αυτόνομα αλλά με την υποστήριξη του Δήμου σε θέματα προβολής και στέγης αφού παρέχεται γραφείο στο χώρο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου.
Ο LTO αριθμεί 100 εγγεγραμμένα μέλη που για την εγγραφή καταβάλλουν 50 ευρώ συμβολικά, ενώ θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση το ποσό της συνδρομής.  Στόχος του LTO είναι η προβολή του Δήμου αλλά και ειδικότερα των μελών προκειμένου να τους ανταποδώσουν την εγγραφή τους και τη στήριξή τους.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *