25/04/2024

Τι αποφάσισαν στην σημερινή Συνάντηση της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

2

Τι αποφάσισαν στην σημερινή Συνάντηση της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ασημακόπουλος Πρόεδρος Εμπόρων Βιοτεχνών ΛουτρακίουΎστερα από πρόσκληση του ΔΣ  της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση – συζήτηση με θέμα τα προβλήματα των εμπόρων του Λουτρακίου. Η συζήτηση επεκτάθηκε γενικότερα στις δυσκολίες που βιώνει η κοινωνία και στους τρόπους αντιμετώπισης αυτών. Η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, ωστόσο όσοι βρέθηκαν εξέθεσαν τις απόψεις τους σε έναν διάλογο που κράτησε περίπου 2 ώρες.

Αποφασίστηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις του Λουτρακίου να παραμείνουν κλειστές σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Επιπλέον την ίδια ημέρα 16/9/2013  στις 09:00 π.μ. δίνουν ραντεβού όλοι οι έμποροι έξω από τα γραφεία του  Ο.Α.Ε.Ε. στην Κόρινθο προκειμένου να απαιτήσουν ρύθμιση χρεών στα μέτρα των δυνατοτήτων τους.

Πηγή:loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Τι αποφάσισαν στην σημερινή Συνάντηση της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

  1. Πως θέλεις να έχει προσέλευση όταν δεν είναι συνάντηση εμπόρων αλλά κομματική? Όταν πάρουν στα σοβαρά το ρόλο τους τότε θα έρθουν και οι επαγγελματίες στις συναντήσεις τους.

  2. ΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *