Τη δάγκωσε λιοντάρι και της έσωσε τη ζωή! Μάθημα θετικής σκέψης

1

Τη δάγκωσε λιοντάρι και της έσωσε τη ζωή! Μάθημα θετικής σκέψης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τη δάγκωσε λιοντάρι και της έσωσε τη ζωή!

Μια γυναίκα που εργαζόταν εθελοντικά με τα λιοντάρια, είπε ότι ένα από αυτά της έσωσε τη ζωή της όταν τη δάγκωσε στο στήθος της.

Η Katie Krivan, 30 ετών, εργαζόταν ως εθελόντρια σε ένα πάρκο λιονταριών στη Νότια Αφρική το περασμένο έτος, όταν ένα εννέα μηνών λιονταράκι ανέβηκε πάνω της και τη δάγκωσε.

Παρά το γεγονός ότι το δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό παρακολουθούσε καθημερινά την πληγή και τον επόμενο μήνα ανακάλυψε ένα γρομπαλάκι στο στήθος της.

Η Krivan, αναλύτρια επενδύσεων από το Λονδίνο, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης τέσσερις ημέρες αργότερα.

Υπεβλήθη για μήνες σε επίπονη θεραπεία και είχε έκδηλη ανησυχία όλο αυτό το διάστημα, αλλά η κατάσταση της είναι πλέον σε ύφεση και η ίδια λέει ότι αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή.

Η 30χρονη δηλώνει σήμερα: «Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να πουν ότι το δάγκωμα ενός λιονταριού έσωσε τη ζωή τους, αλλά αυτό για μένα είναι μια πραγματικότητα». Η Krivan λέει ότι αποφάσισε να περιγράψει την ασυνήθιστη δοκιμασία της το Οκτώβριο που είναι μήνας αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού. Ποτέ δεν είχε ελέγξει το στήθος της για σημάδια καρκίνου πιο πριν, μέχρι τα 30 της χρόνια δεν θεώρησε ποτέ ότι θα μπορούσε να αναπτύξει καρκίνο του μαστού.

Μόνο μετά το δάγκωμα που υπέστη από το λιοντάρι στη Νότια Αφρική, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, άρχισε να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το στήθος της λόγω της πληγής. «Πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα λιοντάρια, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να εργαστώ εθελοντικά κάπου για να είμαι μαζί τους κάθε μέρα.

«Την πρώτη μέρα στη δουλειά, με πήγαν σε ένα κλουβί και ένα εννέα μηνών λιοντάρι έτρεξε πάνω μου και με δάγκωσε. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά υπέστην σοκ»

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τη δάγκωσε λιοντάρι και της έσωσε τη ζωή! Μάθημα θετικής σκέψης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *