27/07/2024

Συνεχίζουν να μπερδεύουν τον Αντιδήμαρχο Γ. Δέδε με τον Αντιδήμαρχο Δ. Δέδε. Τώρα και πανελλαδικό κρούσμα! Στη γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά

3

Συνεχίζουν να μπερδεύουν τον Αντιδήμαρχο Γ. Δέδε με τον Αντιδήμαρχο Δ. Δέδε. Τώρα και πανελλαδικό κρούσμα! Στη γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συνεχίζουν να μπερδεύουν τον Αντιδήμαρχο Γ. Δέδε με τον Αντιδήμαρχο Δ. Δέδε  παρά την επιμονή του πρώτου.  Τώρα και πανελλαδικό κρούσμα! Στη γιορτή της Motor Oil για τα παιδια. Το εξαιρετικό είναι που μιλώντας με αθηναίους συναδέλφους, μάς ανέφεραν τα χαρακτηριστικά μαλλιά του αντιδημάρχου κου Δέδε, αλλά τον απεκάλεσαν Γιώργο. Αυτό ήταν το έναυσμα για να το ψάξουμε.
Το επίμαχο σημείο είναι στο τέλος του κειμένου.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο star.gr.

20:15

Γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της, αλλά και για παιδιά της Κορινθίας που έχουν ανάγκη, διοργάνωσε και φέτος η  Motor oil.

Μέσα στο γιορταστικό κλίμα και τις χαρούμενες παιδικές φωνές τα στελέχη της εταιρίας αναφέρθηκαν στη σημαντική συμβολή της MotorOilστην οικονομική ζωή της χώρας.

«Η Motor Oil είναι εταιρία που μέσα σε όλη αυτή την κρίση έχει δημιουργήσει μία όαση για τους εργαζόμενους», επισήμανε ο Διευθυντής Προσωπικού της Εταιρίας, κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Ο γενικός διευθυντής βιομηχανικής παραγωγής της Motor Oil, κατά την ομιλία του στην  γιορτή όπου μαζί με τα παιδιά βρίσκονταν και οι γονείς τους, εργαζόμενοι στην εταιρεία ,έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε

«Η χρονιά που σε λίγες μέρες τελειώνει ήταν ένας ακόμη σημαντικός σταθμός στην ιστορία  της Motor Oil  και αυτό παρά το δυσμενέστατο οικονομικό περιβάλλον όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης  εμείς συνεχίσαμε την αναπτυξιακή πορεία  με έμφαση στον εργαζόμενο και στην ασφάλεια. Θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα για να μεγαλώσουν τα παιδιά σας  σε υγιές περιβάλλον και με σωστές αρχές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχάλης Στειακάκης.

Παραλλήλως αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει η  επιχείρηση  και στις μεγάλες επενδύσεις που κάνει παρά την κρίση που πλήττει τη χώρα, με πρώτη και μεγαλύτερη επένδυση αυτή της  κατασκευής του νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  ισχύος 440 MW που ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώνεται μέσα στο 2012.

Ο κ. Στειακάκης αναφέρθηκε επίσης στην  εξαγορά  της shell που έχει αυξήσει κατά πολύ το μερίδιο της εταιρείας στην εσωτερική αγορά, στην υπογειοποίηση των ηλεκτρικών καλωδίων της ΔΕΗ που θα δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν οι χώροι που καταλάμβαναν και  να χτιστούν νέες δεξαμενές, καθώς και στην αδειοδότηση που αναμένει η εταιρεία για το νέο αγκυροβόλιο, το οποίο θα κατασκευάσει για την μεταφόρτωση αργού πετρελαίου,  γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά στην ευελιξία και  στην ασφάλεια των εκφορτώσεων .

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Απόστολος Παπαφωτίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή της MotorOilστην ανάπτυξη της Κορινθίας και της Πελοποννήσου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Δέδες, ο οποίος τόνισε την ασφάλεια που παρέχει στην περιοχή μία εταιρία σαν την Motor Oil.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Συνεχίζουν να μπερδεύουν τον Αντιδήμαρχο Γ. Δέδε με τον Αντιδήμαρχο Δ. Δέδε. Τώρα και πανελλαδικό κρούσμα! Στη γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά

  1. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΕΔΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΞΕΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

  2. γιατί ξένες δικές του δεν έχει; και ποιος σας είπε ότι ο μυτε είναι χειρότερος απ τον Δέδε τον μικρό; τον Γιωργάκη για να μην μπερδευόμαστε. Ο μύτε είναι αγωνιστής και τιμή του θα ήταν να του μοιαζε λιγο!!

  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΜΠΙΟΥΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *