30/05/2024

Συμφωνητικό για εβδομαδιαίο σεξ με την γραμματέα του είχε 53χρονος πολιτικός!

0

Ιταλία: Συμφωνητικό για εβδομαδιαίο σεξ με την γραμματέα του είχε 53χρονος πολιτικός!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ναι τραβάτε με κι ας κλαίω, αν δεν ήθελε ας μην το έκανε η κυρία
Συμφωνητικό με την 32χρονη γραμματέα του (φωτό ), βάσει του οποίου ήταν υποχρεωμένη να συνευρίσκεται σεξουαλικά μαζί του μια φορά την εβδομάδα, είχε υπογράψει ο Λουίτζι Ντε Φάνις, 53 ετών, περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα… πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούζο, όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα(!)
Η γραμματέας δήλωσε ότι ο περιφερειακός σύμβουλος της ζητούσε να «χτυπάει κάρτα» στο γραφείο και αμέσως μετά να φεύγει για να φροντίζει τον προσωπικό της καλλωπισμό….Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που είχε συναφθεί, βρέθηκε στο σπίτι της γυναίκας σκισμένο σε εκατοντάδες μικρά κομμάτια οι οποίοι κατάφεραν να το ανασυνθέσουν το όλο κείμενο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα λάμβανε αμοιβή 3.000 ευρώ μηνιαίως, πέραν του κανονικού της μισθού των 1.200 ευρώ.Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ρεπούμπλικα «ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος και η 32χρονη γραμματέας του θα κάνουν έρωτα τουλάχιστο τέσσερις φορές το μήνα με συνολική μεικτή αμοιβή 36.000 ευρώ το χρόνο».

O Λουίτζι Ντε Φάνις«Ο σύμβουλος είχε εμμονή μαζί μου, με εξανάγκασε να το υπογράψω», είπε η γραμματέας στους εισαγγελείς. «Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν. Τώρα η ζωή μου καταστράφηκε, έγινα δακτυλοδεικτούμενη σε μια μικρή κοινωνία. Έχω και μικρό παιδί», φέρεται να δήλωσε στους δικαστικούς η πρώην γραμματέας.

Τόσο ο σύμβουλος όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν δίωξη για διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος για άλλες υποθέσεις. Στο κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνεται επίσης η χρήση ενός αυτοκινήτου της περιφέρειας για την ικανοποίηση προσωπικών τους αναγκών.

Ένας ακόμα πολιτικός αυτή τη χρονιά είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του γι ανάλογη περίπτωση. Ο γιατρός Ντε Φάνις που είναι μέλος του συντηρητικού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καταδικάστηκε πριν λίγους μήνες για εκπόρνευση ανήλικης, μια υπόθεση που είχε προκάλεσε σάλο στη χώρα.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *