10/05/2024

Μπέρδεψαν τον Ν. Μαντέλαμε τον ΜΦρίμαν!

0

Μπέρδεψαν τον Ν. Μαντέλαμε τον ΜΦρίμαν!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
1918 - 2013 (Ο Μαντέλα, όχι ο Φρίμαν...)
Ένα μεγάλο πανό με κάποια στοχαστική ρήση του Νέλσον Μαντέλα ανήρτησαν στην Ινδία για να τιμήσουν το θάνατο του αφρικανού ηγέτη, αλλά παρά τις καλές προθέσεις, στην υλοποίηση έγινε ένα «μικρό» λάθος, καθώς στο πανό εικονίζεται αντί για τον Μαντέλα ο… ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν(!)

Η πινακίδα αυτή πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Τσενάι, στη Νότια Ινδία, και είναι γραμμένη στη διάλεκτο των Ταμίλ.

Η εικόνα διαμοιράστηκε από εκατοντάδες σαστισμένος χρήστες του Twitter στην Ινδία – με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να αναρωτιούνται αν όντως πρόκειται περί λάθους…

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε σκωπτικά: «Στην πραγματικότητα δεν αποδίδουν τιμή στον Μαντέλα, αλλά στον Μόργκαν Φρίμαν, και έχει γίνει λάθος με την αναφορά στον Μαντέλα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 76χρονος Φρίμαν, ο οποίος υποδύθηκε το Μαντέλα το 2009 στην ταινία Invictus, τόνισε στην αμερικανική εφημερίδα New York Daily News για το θάνατο του αφρικανού ηγέτη: «Σήμερα ο κόσμος έχασε έναν από τους πραγματικούς γίγαντες του περασμένου αιώνα. Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ένας άνθρωπος με ασύγκριτη τιμή, ανυπέρβλητη δύναμη, και άκαμπτη αποφασιστικότητα. Ένας άγιος για πολλούς, ένας ήρωας για όλους όσους αγαπούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας».

Morgan Freeman mistaken for Nelson Mandela in tribute poster fail

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *