27/07/2024

Σοκ στη Λαμία: Γιατρός αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο νοσοκομείου. Τα αίτια που οδήγησαν τον 64χρονο γιατρό στο… κενό

0

Σοκ στη Λαμία: Γιατρός αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο νοσοκομείου. Τα αίτια που οδήγησαν τον 64χρονο γιατρό στο… κενό

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στη δημοσιότητα βίντεο λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει ο 64χρονος. Επί 3 ώρες ήταν κρεμασμένος στο περβάζι του 5ου ορόφου νοσοκομείου στη Λαμία. Έκανε το σταυρό του και πήδηξε.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον 64χρονο συνταξιούχο και πρώην διευθυντή του ακτινολογικού τμήματος σε δημόσιο νοσοκομείο που έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της εν λόγω κλινικής, ενώ σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμίας για την απώλεια του φίλου και συγγενή τους.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου νοσηλευόταν η πεθερά του.

Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα είχε συμπτώματα κατάθλιψης, ενώ παρά την ισχυρή πυροσβεστική και αστυνομική δύναμη, αλλά και τους διαπραγματευτές που έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να τον πείσουν να μην βάλει τέλος στη ζωή του, ο ίδιος έκανε την απειλή του… πράξη και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου και της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο ίδιος δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ και αυτό τον είχε αγχώσει ιδιαίτερα.

Ο θάνατος του 64χρονου γιατρού, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, ενώ τώρα είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με το συνδυασμό της Τζένης Οικονόμου.

Συγκλονισμένοι οι πρώην συνάδελφοι

“Έφυγε ένας Άνθρωπος με Α κεφαλαίο … Μόνο αυτό έχω να πω… Όλη η τοπική κοινωνία του χρωστούσε… Είναι άδικο”. Το σχόλιο αυτό, που έγραψε αναγνώστης του Lamiareport.gr δείχνει το μέγεθος της απώλειας και το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του, ο πρώην διευθυντής του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου Λαμίας.

“Ήταν άψογος επαγγελματίας, βοηθούσε πολύ κόσμο στο νοσοκομείο, όταν έβλεπε ότι χρειαζόντουσαν κάθε είδους βοήθεια, ενώ ήταν πολύ υπερήφανος και αξιοπρεπής σαν άνθρωπος”, σημειώνει άλλος κάτοικος.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Λίγες ώρες μετά το τραγικό φινάλε που έβαλε στη ζωή του ένας 64χρονος γιατρός πηδώντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Σήμερα, στις 8:44 το πρωί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα τέως ιατρός και Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Στην επιχείρηση διάσωσής του, με επικεφαλής ειδικό διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν εθελοντικά ιατροί – φίλοι του εκλιπόντος και ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να τον μεταπείσουν.

Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει συναδέλφους και φίλους, καθώς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΣ”

Πηγή : Lamiastar.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *