19/04/2024

Πανελλαδική πρωτιά στην Κόρινθο! Τα παιδιά από το Ειδικό Σχολείο στο Virtual Sport Project που έφεραν οι Αφοί Θεοχάρη [Video]

0

Οι Αφοί Θεοχάρη εξακολουθούν να πρωτοπορούν και αυτή τη φορά η αγάπη τους για τους δύο τροχούς πάει ένα βήμα παραπέρα! Το Virtual Sport Project που έφερε στην Κόρινθο ο Πάνος Θεοχάρης βρήκε την εφαρμογή του σε κάτι το εξαιρετικά σπουδαίο – βελτίωσε τη ζωή των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ιδέα προέκυψε όταν η εργοθεραπεύτρια των παιδιών κ Γεωργακαράκου Πατρίσια που αγαπάει και εκείνη την ποδηλασία αξιοποίησε την άνεση του Virtual Sport Project και αποφάσισε να “μυήσει” τα παιδιά σε αυτό. Το Virtual Sport Project είναι μία προσομοίωση της ποδηλασίας σε πραγματικές συνθήκες που όμως διεξάγεται σε αίθουσα με ασφάλεια. Όπως εξηγεί η κ Γεωργακαράκου στο βίντεο που ακολουθεί, τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα μιας και στην αρχή τα παιδιά δεν μπορούσαν καν να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο ενώ τώρα έφτασαν στο σημείο να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα! Πρέπει εδώ να πούμε ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Κόρινθο και στον χώρο του Virtual Sport Project είναι μία Πανελλαδική πρωτιά. Τα ακριβή αποτελέσματα θα εκτιμηθούν στο τέλος της χρονιάς για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν περαιτέρω. Τα πρώτα δείγματα πάντως είναι άκρως ενθαρρυντικά.
Εμείς λοιπόν εδώ στο Loutrakitv.gr νιώσαμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε όλη αυτή την προσπάθεια όχι για να κυνηγήσουμε την αποκλειστικότητα (που φυσικά δεν μας πειράζει καθόλου) αλλά επειδή είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευτυχών συγκυριών, μιας συνάντησης ανθρώπων που δίνονται σε αυτό που κάνουν και έτσι ο κόσμος μας κινείται μπροστά ακόμα κι όταν φαινομενικά μένει στην ίδια θέση.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *