27/07/2024

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρ. Ολάντ: «Καταστράφηκα», είπε, διαβάζοντας το βιβλίο της Τριερβελέρ

0

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρ. Ολάντ: «Καταστράφηκα», είπε, διαβάζοντας το βιβλίο της Τριερβελέρ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

OlantΣτη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς αποσπάσματα από το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ, το οποίο αποδομεί πλήρως τον Γάλλο πρόεδρο!

Σε απόσπασμα του βιβλίου  «Merci Pour Ce Moment» (Ευχαριστώ για την Στιγμή) η Τριερβελέρ αναφέρει πως ο κατά τα άλλα σοσιαλιστής Ολάντ απεχθάνεται τους φτωχούς και τους αποκαλεί «φαφούτηδες» σε ιδιωτικές του συνομιλίες.

«Θέλει να περνάει σαν κάποιος που δεν συμπαθεί τους πλούσιους. Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος δεν γουστάρει τους φτωχούς. Τους αποκαλεί μάλιστα “φαφούτηδες” και νιώθει περήφανος για την αίσθηση του χιούμορ του» γράφει η Τριερβελέρ σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσίευσε η εφημερίδα Le Monde.

Η Τριερβελέρ αναφέρεται και στην μανία που είχε ο Ολάντ με τις δημοσκοπήσεις «Με τη δημοσίευση κάθε δημοσκόπησης τον έβλεπα να διαλύεται. Έχει ανάγκη να βρίσκει κάποιον να κατηγορεί για την πτώση της δημοτικότητάς του. Δεν μπορεί ποτέ ο ίδιος να είναι υπεύθυνος οπότε έπρεπε να είναι είτε άλλοι είτε εγώ.»

«Τα είχε μαζί μου ενώ ήταν με την Σεγκολέν»

Ότι ο Φρανσουά Ολάντ ήταν επιρρεπής στις ερωτικές περιπέτειες πάντως δεν ήταν κάτι που αγνοούσε η Βαλερί καθώς και η ίδια είχε βρεθεί στην ίδια θέση όταν ο Γάλλος πρόεδρος διατηρούσε δεσμό με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Όπως γράφει η σχέση τους και τα πρώτα ραντεβού έγιναν όταν ο Ολάντ ήταν ακόμα με την μητέρα των τεσσάρων παιδιών του και σημερινή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Η 49χρονη αποκάλυψε, επίσης, πως ο Γάλλος πρόεδρος της έστελνε 29 μηνύματα την ημέρα στο κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την κερδίσει πίσω, έπειτα από την αποκάλυψη για την παράλληλη σχέση με τη Γκαγιέ.

Μάλιστα, η Τριερβελέρ γράφει πως όταν τον Δεκέμβριο του 2013 άκουσε για πρώτη φορά τις φήμες για την σχέση του Ολάντ με τη Γκαγιέ τον έβαλε να της πει την αλήθεια και να του ορκιστεί στη ζωή του γιου της.

Ωστόσο, εκείνος της είπε απλά πως πρόκειται για «ανοησίες» και της ορκίστηκε πως δεν έβλεπε άλλη γυναίκα.

«Καταστράφηκα» είπε ο Ολάντ

“Καταστράφηκα”, φέρεται να δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ μόλις πήρε μία…γεύση από το “βιτιριολικό” περιεχόμενο του βιβλίου που υπογράφει η πρώην ερωμένη του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Πηγή: Star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *