10/05/2024

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης στο Alpha, στην εκπομπή καλοκαίρι παντου [video] και τι μας έμεινε σαν συμπέρασμα

11

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης στο Alpha, στην εκπομπή καλοκαίρι παντου [video] και τι μας έμεινε σαν συμπέρασμα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image

Μια κοπελίτσα, η Γεωργία έζησε κάποιες περιπέτειες στο Λουτράκι, αυτό μαρτυρά ο υπότιτλος του ρεπορτάζ. Μέσα σ’ αυτές τις περιπέτειες περιλαμβάνεται και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνη.

Αλλά πριν φτάσουμε σ’ αυτό προηγήθηκε ένα απογοητευτικό ρεπορτάζ στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου: 2 παππούδες που προσπαθούν να θεραπεύσουν ασθένειες πλατσουρίζουν στην πισίνα και αυτό το δείχνουν σε μια εκπομπή που απευθύνεται σε μια ηλικία μέχρι τα 40 με θεματα lifestyle και σίγουρα το κίνητρο για να έρθει μια τηλεθεάτρια της εκπομπής θα έπρεπε να είναι η ομορφιά, η ευεξία και όχι η υγεία της τρίτης ηλικίας.

Ευτυχώς που ο Δήμαρχος που παρουσιάζει με καμάρι το δημιούργημά του αναφέρει τα πλεονεκτήματα του Λουτρακίου ως τουριστικού προορισμού. Επεκτείνεται στην νυχτερινή ζωή που έχει η πόλη και το σώζει κάπως.

Και όλη η αυτή η προχειρότητα κλείνει με σχολιασμό στο στούντιο όπου ο Π. Σταματόπουλος θέλει να δει το ηλιοβασίλεμμα του Λουτρακίου μέρα – μεσημέρι, η κοπελίτσα λέει ότι το Λουτράκι δεν είναι και πολύ μακριά από την Αθήνα. Εμείς  που πηγαινοερχόμαστε για πλάκα νομίζαμε ότι το Λουτράκι είναι πραγματικά κοντά. Και τέλος η πάνσοφη διαπίστωση μιας έξυπνης συμπαρουσιάστριας που παίζει το ρόλο της χαζής, ότι  δεν είχε καταλάβει πως το όνομα Λουτράκι σχετίζεται με τα λουτρά και μόλις τώρα το διαπίστωσε.

Πάντως στο μυαλό μου σαν συμπέρασμα εντυπώθηκαν ο παππούς και η γιαγιά, υγεία να ‘χουν και μακάρι σ’ αυτή την υγεία να συμβάλλει και το θαυματουργό νερό του Λουτρακίου, το νερό που πρέπει να προβληθεί στοχευμένα και όχι σπασμωδικά ενισχύοντας τις αρπαχτές που κάνουν τα κανάλια. Πρέπει να γίνει σαφής διαχωρισμός της ηλικίας στην οποία στοχεύουμε ανά περίπτωση και ο τρόπος προσέγγισης πρέπει να είναι ο αντίστοιχος. Και αυτό το τελευταίο δεν είναι δικές μας έξυπνες κουβέντες, είναι λόγια ανθρώπων που αγαπούν το Λουτράκι και γνωρίζουν το τουριστικό προϊόν καλύτερα από πολλούς.
Πηγή: loutrakitv.gr Μπορείτε να δείτε την εκπομπή εδώ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης στο Alpha, στην εκπομπή καλοκαίρι παντου [video] και τι μας έμεινε σαν συμπέρασμα

  1. Έδειξε όλο το Λουτράκι και πήγε στην Βουλιαγμένη; Τυχαίο; Δεν νομίζω!

  2. Καλό το κοριτσάκι και δροσερά ντυμένο

  3. Έτσι Δήμαρχε! Μόλις ορκίστηκες τρέχεις να φέρεις κόσμο στην πόλη και στο Σπα. Μόνο εσύ που το πιστεύεις μπορείς να το σώσεις! Εύγε!

  4. μηπως αυτο ειναι απο πριν απ’ τον Κακουρο;

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ!

  6. Κάλλιο αργά παρά ποτέ και το καλοκαίρι κρατάει ακόμα ότι πρέπει για μια εκδρομούλα στα μέρη μας εδώ

  7. ΣΩΣΤΑ ΛΈΕΙ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΎ ΠΡΟΧΕΙΡΌΤΗΤΑ. ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΎΟΥΝ ΛΕΦΤΆ. ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΈΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΟΙΝΟΎΣΕΣ ΟΎΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΆΤΑΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΘΕΑΤΉΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ

  8. Ας φτιάξει πρώτα την πόλη και μετά τρέχει στα κανάλια ο επικοινωνιακός δήμαρχος

  9. ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *