20/04/2024

Νέα πρόκληση Σκοπιανών – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε..νέες περιπέτειες. Αλλά οι Σκοπιανοί καλά κάνουν, εμείς φταίμε που κοιμόμαστε όρθιοι! Όταν δε διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο, ποιος να ασχοληθεί με το χθες

0

Νέα πρόκληση Σκοπιανών – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε..νέες περιπέτειες. Αλλά οι Σκοπιανοί καλά κάνουν, εμείς φταίμε που κοιμόμαστε όρθιοι! Όταν δε διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο, ποιος να ασχοληθεί με το χθες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Νέα πρόκληση Σκοπιανών – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε..νέες περιπέτειες. Αλλά οι Σκοπιανοί καλά κάνουν, εμείς φταίμε που κοιμόμαστε όρθιοι από ολιγωρία ή από έλλειψη πατριωτισμού.
Δεν μας φταίει η γείτονα  χώρα που έχει τάσεις επεκτατισμού και διεκδικεί το περισσότερο που μπορεί ακόμα κι αν αυτό το περισσότερο δεν της ανήκει. Το ζήτημα είναι: τι κάνουμε ως Έλληνες; Τι κάνουμε ως κράτος; Είμαστε δειλοί; Κοιμισμένοι; Αδιάφοροι; Το αντίθετο του γενναίος δεν είναι το δειλός, είναι το βολεμένος και είναι φυσικό να μην ξεβολευόμαστε για να υπερασπιστούμε την ιστορία μας ως πολίτες, αφού έχουμε πάψει να νιώθουμε ότι είμαστε ένα σύνολο ατόμων που ζουν σε μια ωραία χώρα που τους ενώνει και τους κάνει υπερήφανους. Φανταστείτε την κατάντια των Ελλήνων που σε μεγάλο ποσοστό έχουν  γίνει νωχελικοί και αδιάφοροι. Δε σηκώνονται να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, προδικάζοντας σοφά ότι θα ήταν μάταιο να παλέψουν αφού δε θα ακουστούν. Αλλά αν αναλύσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια πριν την κάνουμε, μάταιη θα τη βρούμε και θα επαναπαυθούμε και ορισμένοι θα χαρούν με αυτή τη στασιμότητα .

Σε μια χώρα όπου οι πολίτες δεν έχουν πια το κουράγιο να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο, ποιος να βρεθεί να ασχοληθεί με το χθες.

Ακολουθεί η είδηση που έχει να κάνει με άλλη μία πρόκληση από τη  μεριά των Σκοπιανών. Τώρα ο Μέγας Αλέξανδρος έγινε και πιστωτική κάρτα visa

Μια ακόμη προκλητική ενέργεια των Σκοπιανών της διασποράς έγινε προσφέροντας στα μέλη της «United Macedonian Diaspora» μια πιστωτική με την προσωπογραφία του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Η οργάνωση που δραστηριοποιείται σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία και είναι γνωστή στην ομογένεια της Αυστραλίας για τις προκλητικές της ενέργειες έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτήν θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα της οργάνωσης.

Δείτε την πιστωτική κάρτα…

Νέα πρόκληση Σκοπιανών - Ο Μ. Αλέξανδρος σε πιστωτική κάρτα

  1  0

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *