19/04/2024

«Η E-LA-WON στη FoodExpo με νέες συνεργασίες και ανανεωμένα προϊόντα»

0

Η E-LA-WON είχε δυναμική παρουσία στη FoodExpo 2022, στο κορυφαίο εμπορικό φόρουμ τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη. Παραβρέθηκε μεταξύ 1.200 Ελλήνων και ξένων εκθετών και υποδέχτηκε επαγγελματίες της λιανικής και του χονδρεμπορίου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στόχος της εταιρίας ήταν να κλειστούν σημαντικές συμφωνίες και να διευρύνει το πελατολόγιό της. Έτσι, έδωσε την ευκαιρία σ’ όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της, που είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο περίπτερο της E-LA-WON δοκίμασαν υγειοπροστατευτικά ελαιόλαδα, GMO free μονοποικιλιακά μέλια, ελιές με χαμηλή αλατότητα, εξαιρετικά pesto και χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου.

Η E-LA-WON έχει λανσάρει:

ανανεωμένο Packaging

δύο νέα pesto στην υπάρχουσα γκάμα της, που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο

τιμητική ετικέτα «Χρόνια Μνήμης 1922-2022» στις ελιές Black Diamond.

Μια νέα σειρά ελληνικών pesto εμπλουτίζει το προϊοντικό της portfolio που προορίζεται – ως έτοιμο προϊόν – τόσο ως συνοδευτικά κρασιών, όσο και ως έτοιμες γεύσεις στην εστίαση.

Με έμφαση την εξωστρέφεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Ιωάννης Καμπούρης, τόνισε «σημαντικό γεγονός για μας είναι η νέα υπογεγραμμένη συνεργασία με τη Ν. Κορέα. Επόμενος στόχος είναι το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, με δεδομένο ότι η E-LA-WON έχει παρουσία στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, καθώς και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *