20/04/2024

Ζευγάρι ποζάρει 91 χρόνια μετά τη πρώτη του γνωριμία [photo]

0

Ένα ζευγάρι είναι μαζί όλη του τη ζωή, κυριολεκτικά, καθώς γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και έζησαν μαζί όλη τη ζωή τους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
mariageΈνα ζευγάρι πόζαρε για πρώτη φορά μαζί στην ηλικία των τεσσάρων ετών και από τότε έμειναν αχώριστοι. Έτσι ξαναπόζαραν σε ηλικία 91 ετών και μετά από 70 χρόνια γάμου.

Ένα ζευγάρι είναι μαζί όλη του τη ζωή, κυριολεκτικά, καθώς γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και έζησαν μαζί όλη τη ζωή τους. Οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι από την παιδική τους ηλικία και όταν ήταν τεσσάρων ετών φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά σαν νιόπαντρο ζευγάρι.

Η μοίρα φαίνεται να τα έφερε έτσι, ώστε οι δύο τους να μην χωρίσουν ποτέ παρ’ όλες τις αλλαγές που ήλθαν στη ζωή τους, έτσι μερικά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στ’ αλήθεια.

Τέλος, 87 χρόνια μετά τη πρώτη του φωτογραφία, το ζευγάρι από την Αγγλία γιορτάζει την 70η επέτειο από τον επίσημο γάμο τους το 1943.

“Ήμασταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον”, δήλωσε ο Ron. Με την Eileen να υποστηρίζει ότι στην αρχή δεν ήθελε να τον παντρευτεί: “Δεν μου άρεσε τόσο πολύ ο Ron, ενθουσιάστηκα περισσότερο με τη στολή του. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά πάντα τα καταφέρνουμε”.

Ωστόσο, όλα αυτά μετά από 70 χρόνια γάμου και μιας ολόκληρης ζωής μαζί μοιάζουν ασήμαντες λεπτομέρειες.

Πηγή: People

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *