20/04/2024

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο συνεδρίασε παρουσία Δημάρχου και ……, ……., ……., ……. Αυτά είναι τα τελευταία νέα.

16

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο συνεδρίασε παρουσία Δημάρχου και ……, ……., ……., ……. Αυτά είναι τα τελευταία νέα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τι tvΑυτά είναι τα τελευταία νέα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο:

Στις 18:10 έχοντας συμπληρωθεί η απαρτία του ΔΣ, άρχισε τη συνεδρίαση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας. Παρουσία κ Δημάρχου, κ Προέδρου Α. Μαρίνη και μελών Ευ. Κούτμου, Σ.Πέρα.
Επίσης το παρόν έδωσαν οι κύριοι ….., ……, …….. και ο κ ………. καθώς και οι κυρίες ……,   …….. ,  ……..
Εκεί ο κ …… που ζήτησε να μην αναφέρουμε το όνομά του δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι κάμερες και ότι θα ήθελε να μην καταγράφεται, επειδή δεν επιθυμεί να τον προβάλουν, ότι δεν είμαστε συνέταιροι (λες και το επιδιώξαμε να γίνουμε) και άλλα παρεμφερή που δεν τα θυμάμαι επειδή δεν τον καταγράφαμε.

Στη συνέχεια και άλλοι κύριοι και κυρίες μέλη ζήτησαν να μην καταγραφούν έτσι κι εμείς χρησιμοποιήσαμε “…… ” για να αναφερθούμε σε εκείνους.
Ευχαριστούμε την κ Κούτμου που ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πρόβλημα με την παρουσία των καμερών και αμέσως μετά συμπλήρωσε ότι από την άλλη αυτό θα μπορούσε να βλάψει τη θετική πορεία των συνεδριάσεων. Ο κ ….. τότε προσπάθησε να πάρει απάντηση από τον κ Πρόεδρο στο ερώτημα: “σε τι θα ωφελήσουν οι κάμερες”; Ο κ Πρόεδρος τότε είπε ότι οι συνεδριάσεις είναι δημόσιες και δε θα αλλάξουμε τώρα τους νόμους του κράτους. Να απαντήσουμε λοιπόν εμείς στον κ……. ότι η παρουσία των καμερών δεν εξυπηρετεί σε τίποτε απολύτως, παρά μόνο στη Μαζική Ενημέρωση των Δημοτών που μπορεί να ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση τη στιγμή που εκείνοι θα μπορούν και όχι τη στιγμή που συνεδριάζει το ΔΣ του Νομικού Προσώπου. Αν αυτό θα σας έκανε να αισθάνεστε πιο άνετα θα μπορούσατε να φανταστείτε στη θέση μας 500 Δημότες. Θα τους διώχνατε;

Ευχαριστούμε και τον κ Πέρα που υπερασπίστηκε τα ΜΜΕ ( tvtv και ΑΧΙΟΝ Tv)  ζητώντας να μην απομακρυνθούν τα ΜΜΕ  “να βγάλουν ένα μεροκάματο τα παιδιά”. Μιλώντας για λογαριασμό του tvtv και μόνο, αν και καταλαβαίνω τον τρόπο που ειπώθηκε θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν πληρωνόμαστε ούτε με την κάλυψη ούτε και πλαγίως, όπως μπορεί να υποθέσει κάποιος. Αυτό ισχύει και για τα Δημοτικά Συμβούλια. Οπότε δε χάσαμε μεροκάματο, απλώς οι αναγνώστες μας δε θα δουν το video και δε θα μάθουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς συνέβη στη συνεδρίαση.
Κάποιοι μπορεί να ικανοποιήθηκαν από αυτό και το ξέρω και το ήξερα την ώρα που έφευγα από την αίθουσα του συμβουλίου, αλλά να σας πω ειλικρινά, το ποτήρι μέσα μου ξεχείλισε επειδή δεν περίμενα να μας ευχαριστήσει κάποιος από τους παρισταμένους για το όποιο έργο παράγουμε (ευτυχώς μας επιβραβεύουν οι αναγνώστες), αλλά όχι και να παρακαλάμε να αφιερώσουμε (και ενίοτε να χάσουμε) χρόνο!

Έχω στο μυαλό μου τώρα συγκεκριμένο Δημοτικό Σύμβουλο που θα με συμβούλευε να επιμείνω για να μην περάσει το δικό τους και για να καταγράψω την αλήθεια. Ε και; Δε θα πληρώσω εγώ το τίμημα της αλήθειας, επειδή εγώ προσωπικά δεν επιτρέπω στον οποιοδήποτε και για κανέναν λόγο να αναφέρεται υποτιμητικά σε μένα. Ναι κ …. δεν είμαστε συνέταιροι, δεν είμαι όμως και υπάλληλος κανενός.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας κάνουν να αισθανόμαστε παρείσακτοι σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις. Το ίδιο είχε συμβεί και στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ όπου μόνο ο Πρόεδρος και μετρημένα μέλη επικροτούσαν την παρουσία της κάμερας.

Και στη Λουτράκι ΑΕ οι κάμερες δεν είναι ευπρόσδεκτες (εκεί δεν το επιχειρήσαμε καν).

Έχετε κάτι να κρύψετε; Κρύψτε το! Εξάλλου και τα φανερά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

16 thoughts on “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο συνεδρίασε παρουσία Δημάρχου και ……, ……., ……., ……. Αυτά είναι τα τελευταία νέα.

  1. Ειναι προφανές οτι ο λογος που δεν θέλουν να υπάρχει κάλυψη ειναι οτι εχουν κάτι να κρύψουν. Και δεν εννοώ φυσικά τίποτε άλλο απο την ανικανότητά τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, Φυσικά υπάρχουν θέματα που πιθανόν δεν πρέπει να προβληθούν. Εκεί ζητεί ο πρόεδρος να σταματήσει η καταγραφή. Και φυσικά οι καταγράφοντες επιβάλλεται να το τηρήσουν.
    Π.Γ.

  2. Αυτοί στο Λουτράκι είναι πιο φασίστες κι απ τους φασίστες !

  3. AFOU KANOUN KRA NA TOUS TRAVIXOUN KAMERES TIS DIWXNOUN DEN PANE KALA OI AN8RWPOI

  4. Μα είναι τρελοί που σε έδιωξαν; Εγώ θα παρακαλούσα να μείνεις

  5. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των συνέδρων να απομακρύνουν τα ΜΜΕ αν έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης.

  6. Η δημοκρατία της πλειοψηφίας με τον Δήμαρχο μπροστά γράψανε ”μαύρη” ιστορία απόψε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, αφού κατάφεραν να φιμώσουν τα ΜΜΕ και τα υποχρέωσαν σε φυγή αναγκαστική. Αυτά δεν γίνονται πουθενά.Τί έχουν να φοβηθούν;;;Το μάθημά τους δεν το πήραν φαίνεται με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που με συντριπτική πλειοψηφία ακύρωσε την πρότασή τους για απομπομπή του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου..Αυτή η έπαρση της εξουσίας κύρίες και κύριοι της πλειοψηφίας θα σας ”κοντείνει” ακόμα και θα μείνετε τρείς και κούκος.Κάποιος πρέπει να σας προστατεύσει απο αυτή την αλλαζονεία……………………………………….

  7. Πολύ σωστά τα λες: και τα φανερά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κουκούλωμα στο κουκούλωμα και δήθεν νομιμοφάνεια. Παραμυθάκι για μικρά παιδιά η δημοκρατία.Μεγάλες κουβέντες με μικρό αντίκρυσμα. Λαμόγια είναι όλοι τους και δεν τρώνε μόνο αυτοί που δεν μπορούν να φάνε επειδή δεν τους αφήνουν οι άλλοι. Είναι καθαροί και τίμιοι μόνο αυτοί που δεν έχουν την ευκαιρία να τσιμπίσουν το κατιτίς τους.Όλοι οι υπόλοιποι λέρα σκέτη.Τι ενημέρωση θέλετε να προσφέρετε εσείς τα ΜΜΕ; Όλη η ιστορία ετοιμάζεται στο παρασκήνιο.

  8. Η απομάκρυνση των ΜΜΕ ήταν σκοπιμότητα του Λογοθέτη για να μην καταγράψουν την μομφή που έθεσε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου αλλά και του Δ.Σ του ίδιου Νομικού προσώπου λέγοντας ότι αμφισβητεί τα ποσά που δικαιούστε το Δ Λ Τ Κορίνθου και ήθελε να αναβάλει το συμβούλιο . Ο Λογοθέτης όταν ακούει χρηματικά ποσά κάτι παθαίνει και τα θέλει όλα για πάρτη του είτε τα δικαιούται είτε όχι .Λογοθέτη ότι και να κάνεις τώρα είσαι κατεστραμμένος , τα οικονομικά του Δήμου δεν τα βελτιώσεις με τίποτα .

  9. Ο χουντοφασισμός του δήθεν δημοκράτη Λογοθέτη στο έπακρο . Αυτή την συμπεριφορά την δανείζεται παρασυρόμενος από την επέτειο της 21ης Απριλίου.

  10. O k Kakavas einai aytos o dimotikos symvoulos pou 8a se symvouleve na meineis.Swsta?

  11. Συγγνώμη αλλά θεωρώ ότι η αναφορά στα ονόματα είναι επιβεβλημένη. Ειδικά αυτού του “κυρίου” που σου ζήτησε το λόγο και είπε ότι “δεν είσαστε συνεταίροι”. Γιατί ρε τυχάρπαστε, εσύ που είσαι εταίρος και ξαφνικά δεν θέλεις να γίνουμε συνεταίροι; Από πότε το κολλητηλίκι με ένα δήμαρχο που αποφασίζει να σε βάλει σε ένα συμβούλιο ενός νομικού προσώπου σου δίνει δικαιώματα και κάτι διαφορετικό από απλά ευθύνες για το κοινό καλό και για το καλό του νομικού προσώπου με ότι αυτό εκπροσωπεί.
    Μήπως περπατώντας στην Ιάσονος να λέμε και ευχαριστώ που περπατάμε στο δρόμο του πατέρα σου; ουστ.
    Το πρόβλημα με αυτούς τους τίποτα που ξαφνικά τους αναγνωρίζουν περισσότεροι από τον σκύλο τους και δεν μπορούν να το διαχειριστούν, γιατί απλά είχαν συνηθίσει επί μακρόν να είναι ένα τίποτα, έχει παραγίνει.

  12. Πραγματικά εύστοχα εκφρασμένο σχόλιο ! Όσο για το όνομα είναι ο κύριος που ενοχλήθηκε από τον σχολιασμό σε άρθρο μας που περιγράφει τη συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου για την (κατα)ψήφιση του Προυπολογισμού. Δεν είναι μόνο ότι σέβομαι την επιθυμία του να παραμείνει ανώνυμος και να πράξει στα μη φανερά, αλλά φοβάμαι μήπως κάνω λάθος στο όνομα επειδή δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος και πως ακριβώς λέγεται, μιας και ακόμα δεν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με κάποιο επίτευγμα.

  13. Συμφωνώ απόλυτα με τον epikairos . ενημερωτικά λέω στο tvtv ότι ο παπαγάλος του Λογοθέτη λέγετε Βουγιούκαλος και αυτό επειδή ο Πρόεδρος κ Μαρίνης έκανε αναφορά στο όνομα του πολλές φορές.

  14. Ο Βουγιούκαλος να γνωρίζετε συμμετέχει και στα προσυμβούλια των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Έτσι για να μην του κολλάτε γιατί είναι κολλητός στον 2ο όροφο της Ιάσσονος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *