19/04/2024

ΑΚΟΥΣΤΕ τη Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Γ. Κακούρου για το Κολυμβητήριο, το Θώδειο, την έκθεση στη Βιέννη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την έκπληξη που ετοιμάζει για τις Γιορτές.

4

ΑΚΟΥΣΤΕ τη Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Γ. Κακούρου για το Κολυμβητήριο, το Θώδειο, την έκθεση στη Βιέννη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την έκπληξη που ετοιμάζει για τις Γιορτές.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Κακούρος σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Cafe ελληνικόν του  Κώστα Αντωνίου,  στον Lradio 87.5.

Ο Αντιδήμαρχος απαντά σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και αποκαλύπτει τα σχέδια του. Στόχος του είναι να κάνει και πάλι το Λουτράκι τουριστικό προορισμό αθλητικού ενδιαφέροντος και να ανοίξει επίσημα πολύ σύντομα το Κολυμβητήριο του Δήμου. Το συγκεκριμένο θέμα θα έρθει στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με εισήγησή του, απ’ ότι γνωρίζουμε πρόθεση του Αντιδημάρχου είναι να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο ως Δημοτικό Κολυμβητήριο τα πρώτα χρόνια.

Επειδή ο κ Κακούρος μόλις είχε επιστρέψει από την Αυστρία και συγκεκριμένα από τη Βιέννη όπου παραβρέθηκε  στην Έκθεση Τρίτης Ηλικίας, απάντησε σε ερωτήσεις του Κ. Αντωνίου για το ποιοι παραβρέθηκαν, πόσο στοίχισε και ποια ήταν η αντίδραση των εν δυνάμει επισκεπτών μας. Ευκαιρίας δοθείσης να αναφέρουμε ότι το όνομα του Αντιδημάρχου είναι Γιάννης Κακούρος και όχι Κώστας Κακούρος, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναδημοσιεύεται λανθασμένα σε τοπικά Μέσα.

Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος απαντώντας σε ερωτήματα ακροατών μίλησε για το Θώδειο Στάδιο και για το νέο γήπεδο Ισθμίων, αναφέρθηκε σε θέματα Αλληλεγγύης και έκανε έκκληση στους δημότες να βοηθήσουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τέλος υποσχέθηκε να μας κάνει να περάσουμε όμορφα τις γιορτές λέγοντας ότι ετοιμάζει μια έκπληξη για τους δημότες και τους επισκέπτες που θα καθιερώσει το Λουτράκι ως προορισμό για τις χειμερινές διακοπές. Ο κ Κακούρος ήταν λιγάκι φειδωλός στις δηλώσεις του, οπότε να σας πούμε τι μάθαμε από άλλες πηγές. Θα δημιουργηθεί μια νεραϊδούπολη όπου θα στηθεί Carousel και το σπίτι του Αη Βασίλη στο παραλιακό πάρκο, φημολογείται ότι αυτή η κίνηση του Δήμου θα γίνει σε συνεργασία με τον χώρο τυχερών παιγνίων που εδρεύει στον Δήμο μας, θα χρησιμοποιηθούν και τα πούλμαν του προκειμένου να φέρνουν κόσμο από τις γύρω περιοχές. Περισσότερα δε λέμε, μη στραβώσει κάτι και βγούμε ανακριβείς.

Φυσικά δεν ειπώθηκαν μόνο τα προαναφερθέντα, γι’ αυτό ακούστε τη Συνέντευξη :

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “ΑΚΟΥΣΤΕ τη Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Γ. Κακούρου για το Κολυμβητήριο, το Θώδειο, την έκθεση στη Βιέννη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την έκπληξη που ετοιμάζει για τις Γιορτές.

  1. Δεν είναι τα έξοδα για τη διαμονή στη Βιέννη, είναι 20 000 για την δημιουργία των διαφημιστικών εντύπων

  2. πάντως στους Αγίους δεν έχει γίνει τίποτα ούτε στολισμός ούτε φώτα

  3. καλα και στο Λουτρακι που μας τα εβαλαν δεν τα αναψαν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *