27/04/2024

Έλεγχοι της Αστυνομίας έγιναν Παρασκευή βράδυ στο Λουτράκι!

0

Έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας έγιναν σήμερα Παρασκευή βράδυ στο Λουτράκι, λίγο πριν το τέλος της ημέρας,  όπου δυο ένστολοι αστυνομικοί έμπαιναν στα καταστήματα και έκαναν έλεγχο για μάσκες, ταμπελάκι για αριθμό επιτρεπόμενων ατόμων, πιστοποιητικά εμβολιασμού κτλ.
Κυρίες και κύριοι αναγνώστες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ !!!!
Όντως η Ελληνική Αστυνομία αναλώνεται στο να βεβαιώνει τέτοιου είδους παραβάσεις σε μια περίοδο που τα κανάλια διατυμπανίζουν τη χαλάρωση των μέτρων και κάνουν λόγο για ύφεση της πανδημίας, σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι βαδίζουμε προς την άρση των περιοριστικών μέτρων.
Δεν φτάνουν οι δυσκολίες από την κρίση, την καραντίνα, το ενεργειακό πρόβλημα την πτώση τουρισμού, τις αυξήσεις, λίγο πριν το Πάσχα που ένα δειλό χαμόγελο πήγε να εμφανιστεί στα χείλη των επιχειρηματιών που ακόμα προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στις αντιξοότητες !!!

Πρόστιμα μίνιμουμ 300 ευρώ επειδή σε ένα άδειο απο πελάτες μαγαζί δεν αναγραφόταν ο αριθμός των επιτρεπόμενων πελατών.
Δεν είναι κάπως οξύμωρο; 

Τους ρωτάτε όμως και τους κ Αστυνομικούς πως νιώθουν να επιτελούν αυτό το έργο;
Σεβαστό κι εξάλλου εκτελούν εντολές, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που φαντάζεται ένα αγόρι όταν λέει ότι θέλει να γίνει αστυνομικός, όταν ονειρεύεται να κυνηγάει τους κλέφτες, τους εγκληματίες, τους εμπόρους ναρκωτικών και τα λοιπά αποβράσματα της κοινωνίας. Ίσως βέβαια τέτοιου είδους προβλήματα πλέον δεν απασχολούν την κοινωνία μας μιας και έχουν επιλυθεί.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *