19/04/2024

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, κ. Δημήτριου Φραγκάκη στο Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κος Δημήτριος Φραγκάκης.

Ο Γενικός Γραμματέας παρουσίασε αναλυτικά το στρατηγικό πλάνο του ΕΟΤ για την προώθηση του τουρισμού και υπέδειξε τρόπους και ενέργειες που θα βοηθήσουν σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος της Κορινθίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος θεσμικών και φορέων του τουρισμού: ο Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας, κος Κόλλιας, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας καΚόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, κος Γκιολής, ο Πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου, κοςΟικονόμου, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κορινθίων, κος Πιέτρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ξυλοκάστρου, κος Λόντος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων, κος Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, κοςΓεώργαρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κος Κολοβίνος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, κος Βλάχος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου, κα Πάτκου, ο Ταμίας του Συλλόγου Ξενοδόχων Κορινθίας, κοςΔρίτσας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Λουτρακίου, κος  Κόντης, ο Πρόεδρος του LTO, κος Καραβούλης, η ιδιοκτήτρια του Alkyon Resort Hotel, κα Πολίτη, ο Chief manager του Brown hotel, κος Βλαχοπάνος, ο Marketing director, κος Τσατσιόπουλος, η ομάδα Experience Perachora, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΙΒΥΚΟΣ, κος Κακούρος, ο CEO της Tourix, Σταύρος Κεφάλας και η ιδιοκτήτρια της εταιρείαςOleosophia, Μαριάνα Δεβετζόγλου αλλά και αρκετός κόσμος που ασχολείται με το κομμάτι του τουρισμού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι φορείς συστήθηκαν στον κ. Φραγκάκη και τοποθετήθηκαν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε σχολαστικά στις παρατηρήσεις που του τέθηκαν. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΕΟΤ θα υποστηρίξει προτάσεις και ιδέες που έχουν ως στόχο να κάνουν πιο δυνατή την τουριστική παρουσία της Κορινθίας, όπως πχ. την ίδρυση ενός οργανισμού τουρισμού για την Κορινθία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την πετυχημένη ενημερωτική ημερίδα η οποία έκλεισε με την πεποίθηση όλων ότι το στοίχημα για το φετινό τουρισμό δεν θα χαθεί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *