03/10/2026

Ο αθλητισμός δεν ξεκουράζεται — 7 διοργανώσεις «ζωντανεύουν» το Λουτράκι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

0
Αθλητικές διοργανώσεις Λουτράκι Οκτώβριος Νοέμβριος 2026 Δήμος Λουτρακίου

Ο αθλητισμός δεν ξεκουράζεται — 7 διοργανώσεις «ζωντανεύουν» το Λουτράκι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δεν κλείνει τα φώτα μετά το καλοκαίρι. Με επτά αθλητικές διοργανώσεις που εκτείνονται από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου 2026, η περιοχή υποδέχεται αθλητές, αποστολές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό — διατηρώντας ζωντανή την κίνηση στα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις και την αγορά.

Το πρόγραμμα των 7 αθλητικών διοργανώσεων

  • 🗓️ 1–4 Οκτωβρίου — 1οι Ισθμιακοί Αγώνες Μπριτζ
  • 🗓️ 3–11 Οκτωβρίου — Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Πετάνκ
  • 🗓️ 10–11 Οκτωβρίου — 2οι Ισθμιακοί Αγώνες Μπριτζ — Η Αναβίωση
  • 🗓️ 10–12 Οκτωβρίου — Corinth Canal Tennis Cup • U16
  • 🗓️ 22–24 Οκτωβρίου — Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων
  • 🗓️ 1 Νοεμβρίου — UCI Gran Fondo Loutraki
  • 🗓️ 13–15 Νοεμβρίου — 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Μπριτζ, πετάνκ, τένις, ποδηλασία, πολεμικές τέχνες — μια ποικιλία αθλημάτων που αποδεικνύει πως ο αθλητικός τουρισμός στο Λουτράκι δεν είναι τυχαίος· είναι επιλογή. Σταθερή, οργανωμένη και με ορατά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία.

Οι αγώνες είναι ελεύθεροι για το κοινό, προσφέροντας στους κατοίκους — και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους νέους — την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλητές υψηλού επιπέδου από κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις στο www.loutraki.gov.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

What do you feel about this?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *