20/05/2024

[VIDEO] Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο 22 7 2013 για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, δείτε τι αποφασίστηκε

1

[VIDEO] Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο 22 7 2013 για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, δείτε τι αποφασίστηκε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φωτό αρχείου: Ο εργολάβος Γ. Βλάχος διεκδικεί τα χρήματά του το 2013 στο Δημ Συμβούλιο

[VIDEO] Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο 22 7 2013 για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, δείτε τι αποφασίστηκεΣτο χθεσινό Δημοτικού Συμβούλιο σαν απολογούμενος ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι προηγήθηκαν πολλές συζητήσεις με τον  εκπρόσωπο της Αλέξανδρος Τεχνική που  ασκούσε αφόρητες πιέσεις για κατασχέσεις και υποστήριξε ότι δεν οφείλονται  προσωπικά στον ίδιο (τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής Λουτρακίου ) οι όποιες αποφάσεις, συνεπώς δεν ισχύει ότι ανέτρεψε τη συμφωνία που είχε γίνει στις 3 Ιουνίου, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονταν συλλογικά από το ΔΣ και όχι προσωπικά από τον ίδιο. Πέταξε εμφανή υπονοούμενα σε όσους εγκατέλειψαν την προσπάθεια διάσωσης προφανώς ως αντίθεση με τον ίδιο που δεν παραιτείται, αλλά και δεν ρίχνει τα βάρη στους προηγούμενους. Στη συνέχεια ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία και ένα μικρό ιστορικό της δημιουργίας των προβλημάτων. Επανέλαβε με έμφαση τη φράση “Δώσαμε τη μάχη” ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε τη φράση “…Δεν μπορώ να απαντήσω που θα βρούμε τα λεφτά…” Από σήμερα σκοπεύουν να γυρνάνε από τράπεζα σε τράπεζα για εξεύρεση χρημάτων, αλλά και θα απευθυνθούν στους Συνεταίρους μας προκειμένου να εξασφαλίσουν μια προκαταβολή για τον εργολάβο, αν και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Ο κ Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι ναι δεν τηρήθηκε η συμφωνία αλλά φταίνε εξωγενείς παράγοντες όπως ο ΦΠΑ που δεν επέστρεψε.

Ο Δήμαρχος αποκάλεσε και τον εργολάβο αναξιόπιστο και το τεκμηρίωσε. Προέτρεψε το ΔΣ να είναι μια γροθιά όπως και οι εργαζόμενοι που συμπαρατάχθηκαν. Υποσχέθηκε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος και να μη δείχνει κανέναν με το δάχτυλο χωρίς να έχει στοιχεία.

Σε ότι αφορά την απόφαση το Σώμα ψήφισε επί των παρακάτω 2 θεμάτων που ψηφίστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας:

α) Πώληση των ακινήτων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» προς τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων όπου ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αρθούν τα όποια νομικά κωλύματα για την πώληση – μεταβίβαση των ακινήτων της εταιρείας.

Καταψήφισε ο κ Ασημακόπουλος
Απείχαν  οι : Βαρελάς, Πρωτοπαππά, Δ. Στάμου, Κακαβάς, Ψυχογιός.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

β) Διακανονισμός οφειλής ( απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας  κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του κ Παύλου ).

Συνοπτικά αναφέρουμε : Ο χρόνος εξόφλησης 6 χρόνια, καταβολή μετρητών μηνιαίως ύψους 30 000 ευρώ από 1 8 2013 μέχρι το τέλος του χρόνου και 80 000 ευρώ για τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την εξόφληση της οφειλής , το επιτόκιο της εξόφλησης δύναται να μειωθεί κατά 3 μονάδες από το προβλεπόμενο από τον νόμο επιτόκιο, δυνατότητα προεξόφλησης οφειλής με αφαίρεση προεξοφλητικών τόκων.

Στη συνέχεια προσδιορίστηκαν οι Διασφαλίσεις.

Καταψήφισαν οι : Πρωτοπαππά, Βαρελάς, Κούτμου, Πρωτονοτάριος, Παύλου, Πετρίτσης, Ασημακόπουλος, Φίλης

Απείχαν: Δ Στάμου, Κακαβάς, Πέρας, Ψυχογιός, Γκιώνης

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.

Μπορείτε να δείτε την ψηφοφορία στο τελευταίο απόσπασμα, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον όλη η συζήτηση. Ευχαριστούμε το Perahora.gr για τα video :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xhAKjiWYZPk]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Yr7IEwM-FH0]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eC7HLPllj78]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2115fOVKYqc]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “[VIDEO] Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο 22 7 2013 για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, δείτε τι αποφασίστηκε

  1. Τη “μαχη” προσέλκυσης πελατών και πραγματικής λειτουργίας της μονάδας πότε θα την αρχίσουν? Και με ποιό προσωπικό? Συνεχή τα παράπονα για την εξυπηρέτηση και το ωράριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *