Video Ψήφισμα για Χρυσή Αυγή και δολοφονία Π Φύσσα

5

Video Ψήφισμα για Χρυσή Αυγή και δολοφονία Π Φύσσα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Video Ψήφισμα για Χρυσή Αυγή και δολοφονία Π ΦύσσαΣτο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημ. Σύμβουλος και αρχηγός συνδυασμού Χρ. Ασημακόπουλος πυροδότησε και πάλι αντιδράσεις και συζητήσεις που αφορούσαν στο κατά πόσο το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ασχολείται με υποθέσεις κεντρικής πολιτικής ή αντίθετα να περιορίζεται  αυστηρά στα καθήκοντα που του αναλογούν. Αιτία αυτή τη φορά ήταν το ψήφισμα σε σχέση με τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Το ψήφισμα αυτό το έφερε όχι ως δημ. Σύμβουλος, αλλά ως Λαϊκή Συσπείρωση.

Αφού ανέγνωσε το ψήφισμα, όλοι συμφώνησαν ότι η δολοφονία είναι κατακριτέα και ότι δεν πρέπει να σιωπήσουν, ωστόσο δεν υιοθέτησαν όλοι τις πολιτικές θέσεις, την επιχειρηματολογία και τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν στη συνέχεια του ψηφίσματος. Οι Δημ Σύμβουλοι Π. Παύλου και Ευ. Κούτμου συμφώνησαν στη βάση, ουσιαστικά στην πρώτη φράση -αυτή με τα συλλυπητήρια. Το ίδιο και ο κ Γ. Πετρίτσης ο οποίος θύμισε παλαιότερες υποθέσεις έκφρασης βίας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς, που όμως δεν είχαν πάρει τόση έκταση και δεν προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ως απάντηση σε αυτό ακούστηκε ότι οι υποθέσεις εκείνες είχαν ποινικό και όχι πολιτικό υπόβαθρο. Ποιος μπορεί όμως να το κρίνει με βεβαιότητα αυτό; Που σταματάει ο κοινωνικός ρόλος του κάθε ανθρώπου και που ξεκινάει η πολιτική του υπόσταση;

Ο κ Κακαβάς τόνισε ότι θα περίμενε να είχε ετοιμάσει ήδη το Προεδρείο αντίστοιχο ψήφισμα. Ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης έκανε λόγο για κυβερνητικά παιγνίδια και ατιμωρησία ενόχων ενώ διακωμοδώντας την επιλογή του τμήματος που ψήφιζαν ορισμένοι σύμβουλοι είπε “…εγώ θα ψηφίσω 1 ή 1,5 γραμμή…”. Έπειτα τοποθετήθηκαν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,ακολούθησε λογομαχία ανάμεσα στην κα Κούτμου και τον κ Δ. Δέδε που σαφώς και έχουν ιδεολογικές διαφορές. Ο κ Δέδες όπως γνωρίζετε προτιμά την ευθύτητα και να βγαίνει στους δρόμους και στις αίθουσες των συμβουλίων διαλαλώντας τις θέσεις του, έτσι προέτρεψε την κα Κούτμου να αφήσει αυτά τα ερμαφρόδιτα. Εντέλει η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με το ψήφισμα να περνάει πλειοψηφικά.
Ακολουθεί το περιεκτικό video:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NiozbzO87v8&feature=player_detailpage]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Video Ψήφισμα για Χρυσή Αυγή και δολοφονία Π Φύσσα

  1. Τι εννοεί ερμαφρόδιτα είναι αυτό που κατάλαβα;

  2. Έλα ρε Παύλο κι αν το ψήφιζες όλο δεν θα σ΄έλεγαν κουμουνιστή !

  3. ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΡΕ ΜΙΤΕ Η ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ?

  4. Τι δουλειά έχει να μπλέξουμε με τέτοια θέματα ο Ασημακόπουλος να καθίσει να ασχοληθεί με τα μαγαζιά της πόλης που σήμερα 3 άνθρωποι μπήκαμε και κάναμε ταμείο 9 ευρώ όλη μέρα!

  5. Κακώς ασχολούνται με θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εδώ δεν είναι κοινοβούλιο. Εδώ και στο κοινοβούλιο τα βρήκαν σκούρα και προχώρησαν σε αντισυνταγματικές συλλήψεις για να βγάλουν άκρη και οι δικές μας διάνοιες άνοιξαν το θέμα και για 40 λεπτά διύλιζαν τον κώνωπα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *