VIDEO Τοποθετήσεις Αρχηγών Παρατάξεων Γ. Γκιώνη, Γ. Πετρίτση, Χρ. Ασημακόπουλου, Κ. Λογοθέτη

5

Τοποθετήσεις Αρχηγών Παρατάξεων Γ. Γκιώνη, Γ. Πετρίτση, Χρ. Ασημακόπουλου, Κ. Λογοθέτη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όλες οι τοποθετήσεις,αρχηγοί παρατάξεων,δήμος Λουτρακίου,Γκιώνης,Πετρίτσης,Ασημακόπουλος,Λογοθέτης,Δημοτικό Συμβούλιο videoVIDEO Τοποθετήσεις Αρχηγών Παρατάξεων Γ. Γκιώνη, Γ. Πετρίτση, Χρ. Ασημακόπουλου, Κ. Λογοθέτη.

Θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον επισκιάζοντας κάθε άλλο είναι η κλοπή των μηχανημάτων του Βιολογικού στους Αγ. Θεοδώρους και η μήνυση που ακολούθησε αυτό το συμβάν. Λόγοι με στόμφο και θεατρινισμό με λόγο ή χωρίς λόγο. Ο κ Γκιώνης κατά την τοποθέτησή του βρήκε χρόνο να αναφερθεί στο θέμα της “μεσιτείας” του κ Λόη. (Αγάπη παράξενη με μίσος δεμένη). Ο κ Λόης λαβών το λόγο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μεσίτης, εδώ που τα λέμε καλύτερα να τον διαφήμιζαν ως δικηγόρο θα του ήταν πιο χρήσιμο. Κάπου ακούστηκε και το όνομα του κ Μουζάκη σε σχέση με εκείνα τα οχήματα του ΤΕΟ που δεν τα είδαμε αν και ακούσαμε πολλά γι’ αυτά και ο κ Αντιδήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να πυροδοτήσει κοντρίτσα.
Ο κ Γκιώνης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως στην απροκάλυπτη προβολή ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ εκδηλώσεων που κάνουν επιχειρηματίες μέσω του Δήμου με τη μορφή δελτίων τύπου. Το έχουμε παρατηρήσει και συμφωνούμε ότι δεν τηρούνται τα προσχήματα και γίνονται διακρίσεις υπέρ των προσκειμένων, όπως και με τη διαρροή πληροφοριών γενικότερα, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα και δεν έχει να κάνει με την τοποθέτηση του κ Γκιώνη.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IzdHdb7Z0Fc]

Ο κ Πετρίτσης παρ’ ότι εκτιμά τον κ Λόη θεώρησε ότι η πρόταση του τελευταίου στερείται οργάνωσης και έγινε στο πόδι, πράγμα πολύ πρόχειρο για μια τόσο σημαντική επιχείρηση όπως είναι το Υδροθεραπευτήριο. Επίσης ο κ Πετρίτσης όπως πάντα λακωνικός αλλά εύστοχος παρουσίασε το πρόβλημα της παράνομης υλοτομίας και πρότεινε να εξευρεθεί λύση που θα αποφέρει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=U_qf_wCIXcI]

Ο κ Ασημακόπουλος τοποθέτησε την κατάσταση σε μια βάση που έχει πολλά στοιχεία αλήθειας: Διαπίστωσε ότι οι αντιπολιτευτικοί τόνοι αποπρασαντολιστικού χαρακτήρα δεν οδηγούν πουθενά και διώχνουν τους δημότες από την ενασχόληση με τα τοπικά ζητήματα, αφού ο κόσμος έχει δικά του προβλήματα. Φυσικά η σκέψη να παραχωρηθεί προς εκμετάλλευσή το Spa και το κολυμβητήριο δεν βρήκαν σύμφωνο τον κ Ασημακόπουλο αφού θεωρεί ότι θα έπρεπε όσα έχουν να κάνουν με την Υγεία να είναι στα χέρια του κράτους και να προσφέρονται στον λαό και όχι να αποτελούν αντικείμενο και μέσον για πλουτισμό ιδιωτών.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BN66MvP0_2U]

Μετά ως είθισται τον λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος και απάντησε σε όσα (1) θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XKyrtekSIOs]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “VIDEO Τοποθετήσεις Αρχηγών Παρατάξεων Γ. Γκιώνη, Γ. Πετρίτση, Χρ. Ασημακόπουλου, Κ. Λογοθέτη

  1. THN TOPOUETHSH TOY K. GLYKOFRYDH GIA TA OIKONOMIKA TOY DHMOY THA TH VALETE H SAS PONAEI?????

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ….ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΥΥΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΟΦΕΝ….ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ….ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΡΜΑ!!!!!

  3. παντως η αντικειμενικοτητα των αναρτησεων σας εχει πολυ πλακα …πραγματικα ομως…:p

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!

  5. Θα βάλουμε o,τι θεωρήσουμε σκόπιμο αγαπητέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *