VIDEO Στάθης Μπούκουρας στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι. “Φασιστoειδές” εναντίον “πολιτικού πτώματος”

Spread the love

Στάθης Μπούκουρας,Χρυσή Αυγή,Λουτράκι,tvtv,Δημοτικό ΣυμβούλιοVIDEO Στάθης Μπούκουρας στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι.
“Φασιστoειδές” εναντίον “πολιτικού πτώματος” αυτές τις προσφωνήσεις αντάλλαξαν Αντιδήμαρχος Δ. Δέδες (Μίτε) και Βουλευτής Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας. Μετά όμως ο Μίτε άφησε υπονοούμενα και για τον Γ. Γκιώνη που του απάντησε πως ότι έχει να του πει να του το πει φάτσα μπάτσα. Τελικά στο τέλος του συμβουλίου ο Μίτε ζήτησε δημοσίως συγνώμη από τον Γ. Γκιώνη (το έχουμε και σε video), από τον Στ. Μπούκουρα όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά να ζητήσει.

Θυμίζουμε την ιστορία

Ο κ Μπούκουρας μπούκαρε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Αγ. θεοδώρων. Ο λόγος ήταν ένα ψήφισμα με το οποίο πρότεινε ο αρχηγός παράταξης κ Ασημακόπουλος να μην προσκληθούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της 25 Μαρτίου 1821 οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.
Η πρόταση του κ Ασημακόπουλου αντιμετωπίστηκε ποικιλοτρόπος από τους Δημοτικούς συμβούλους επειδή θεωρήθηκε ότι ξεπερνα τα όρια των αρμοδιοτήτων του Δήμου και καταλύει την έννοια της Δημοκρατίας όπου όλοι χωρούν. Ο μόνος που υποστήριξε την πρόταση εξ’ ολοκλήρου ήταν ο κ Δ. Δέδες. ο κ Λόης συμφώνησε σε σχέση με τις μεθόδους της Χρυσής Αυγής αλλά θεώρησε ότι η Δημοκρατία δεν επιτρέπει τέτοιες απαγορεύσεις.
Το καλύτερο! Το παρατήρησε ο κ Στάμου και το ενίσχυσε ο κ Γκιώνης ότι με αυτή τη συμπεριφορά είναι σαν να το προβοκάρουμε και να κάνουμε τον Βουλευτή να έρθει ! Ο κ Γκιώνης το διακωμώδησε περισσότερο λέγοντας να του στείλουμε και μήνυμα του Βουλευτή ότι δεν τον δεχόμαστε! Τι το θελε και το ‘πε! Μετά από λίγο με περισσή αυτοπεποίθηση εισήλθε ο κ Μπούκουρας κάνοντας χειραψίες με το Προεδρείο το οποίο ανταπέδιδε ευγενικά σαστισμένο. Νιώθω ότι το ζητούμενο ήταν να μη χάσουν την αξιοπρέπειά τους οι Σύμβουλοι και από την άλλη να μην τους πάρει τον αέρα ο Βουλευτής, το παλικαράκι του Συμβουλίου ο κ Δ. Δέδες βέβαια δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί και θεώρησε υποχρέωσή του να προσβάλλει τον κ Μπούκουρα να τον αποκαλέσει φασιστοειδές! Άλλο που δεν ήθελε ο κ Μπούκουρας και αντέδρασε με απόλυτη ηρεμία. Οι σκεπτόμενοι καταλαβαίνουν τι μπόνους έδωσε στον φιλειρηνικό και ευγενικό βουλευτή. Αφού ο κ Μπούκουρας κράτησε το επίπεδο στα ύψη ο κ Δ Δέδες συνέχισε να το ρίχνει ή αν θέλετε να αντιστέκεται το αριστερό του φρόνημα στην επέλαση του φασισμού.
Ο κ Κακαβάς πάντως θεώρησε ότι η συμπεριφορά του προσέβαλλε το Δημοτικό Συμβούλιο και θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη. Έτσι ο κ Πρόεδρος ( Νικολάου) προέτρεψε τον κ Δήμαρχο ως αρχηγό της παράταξης στην οποία ανήκει ο κ Δ Δέδες να πάρει θέση. Ναι κάποτε θα πάρει…
Ο κ Δέδες αφού τελείωσε με το κυρίως γεύμα- τον κ Μπούκουρα που αποχώρησε- συνέχισε με τον κ Γκιώνη αναφερόμενος στην πολιτική του ιστορία με ξεκάθαρα υποννοούμενα τα οποία δε θέλω να αναλύσω διαθέτοντας τακτ, κάτι που μάλλον δε διαθέτει ο Δ Δέδες. Άφησε δε σαφή υποννοούμενα ότι ο κ Γκιώνης έστειλε το μήνυμα. Ο κ Γκιώνης φυσικά δεν πτοήθηκε και είπε με την τόσο αγαπητή ευθύτητά του ότι δεν έθιξε τα πολιτικά πιστεύω κανενός, αλλά αν ξανακάνει ο κ Δ Δέδες κάτι τέτοιο δε θα φταίει ο κ Γκιώνης. Επανερχόμαστε αργότερα με το video !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “VIDEO Στάθης Μπούκουρας στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι. “Φασιστoειδές” εναντίον “πολιτικού πτώματος”

  1. ENAΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΥΣ!!!ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΠΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ…

  2. Τον Αντιδήμαρχο ΔΕΔΕ Δημήτριο θα πρέπει ο λαλίστατος και άμεσα παρεμβαίνων Δήμαρχος να τον στείλει σε δημοτικά συμβούλια της Β.Κορέας, όπου επικρατεί απόλυτα το ιδεολογικό του προφίλμ.ΝΤΡΟΠΗ για την συμπεριφορά του και για την ανοχή που έδειξε ο Δήμαρχος………………………………………………………….

  3. Κοτούλες όλοι εκτός απ’ τον μιτε! Ο πρόεδρος κατάπιε την γλώσσα του κάτι ψέλιζε εκεί πέρα

  4. Έπρεπε να τον πετάξετε έξω από την αίθουσα τον Δέδε !!
    ντροπή του! Ρεζιλεύεται ο ίδιος, ρεζιλεύει και τον δήμο μας !! Μια με τον Τατούλη και μια τώρα και τι βγαίνει? Μαγκιά και τίποτ’ άλλο!

  5. Γιατί ρε! Όταν είχε έρθει ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ πως τον λένε, α ναι ο Παπαδημούλης, καλά ήταν?

  6. Κουμμουνιστικό απολίθωμα, τζάμπα μάγκας κ αερολόγος ο Δεδες όπως πάντα. Βέβαια είχε τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ μαζί με τους λαθραίους που μάζεψε στο δήμο κ έκανε το Λουτράκι μπουρδέλο και πούλαγε μαγκιές τόσα χρόνια. Νροπή του, απαράδεκτος κ φυσικά ΦΑΣΙΣΤΑΣ όπως όλοι οι σταλινοφασίστες πιθηκάνθρωποι. Και αφήστε ορισμένοι να λέτε 30 χρόνια κτλ. Με τρομοκρατία κ απειλές και με την ανοχή ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ που απλά δεν θέλανε να ασχοληθούνε με αυτό το σιχαμερό υποκείμενο. Άντε αρκετά σας ανεχτήκαμε “δημοκράτες του δήθεν”.

  7. ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ@@@@@ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!!ΕΕΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΥΦΡΑΝΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ..ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ……

Leave a Reply

Your email address will not be published.