25/04/2024

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ vs Δ. Δέδες! Δημοτικό Συμβούλιο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. θεοδώρων

0

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ vs Δ. Δέδες! Δημοτικό Συμβούλιο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο κ Μπούκουρας μπούκαρε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Αγ. θεοδώρων. Ο λόγος ήταν ένα ψήφισμα με το οποίο πρότεινε ο αρχηγός παράταξης κ Ασημακόπουλος να μην προσκληθούν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της 25 Μαρτίου 1821 οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.
Η πρόταση του κ Ασημακόπουλου αντιμετωπίστηκε ποικιλοτρόπος από τους Δημοτικούς συμβούλους επειδή θεωρήθηκε ότι ξεπερνα τα όρια των αρμοδιοτήτων του Δήμου και καταλύει την έννοια της Δημοκρατίας όπου όλοι χωρούν. Ο μόνος που υποστήριξε την πρόταση εξ’ ολοκλήρου ήταν ο κ Δ. Δέδες. ο κ Λόης συμφώνησε σε σχέση με τις μεθόδους της Χρυσής Αυγής αλλά θεώρησε ότι η Δημοκρατία δεν επιτρέπει τέτοιες απαγορεύσεις.
Το καλύτερο! Το παρατήρησε ο κ Στάμου και το ενίσχυσε ο κ Γκιώνης ότι με αυτή τη συμπεριφορά είναι σαν να το προβοκάρουμε και να κάνουμε τον Βουλευτή να έρθει ! Ο κ Γκιώνης το διακωμώδησε περισσότερο λέγοντας να του στείλουμε και μήνυμα του Βουλευτή ότι δεν τον δεχόμαστε! Τι το θελε και το ‘πε! Μετά από λίγο με περισσή αυτοπεποίθηση εισήλθε ο κ Μπούκουρας κάνοντας χειραψίες με το Προεδρείο το οποίο ανταπέδιδε ευγενικά σαστισμένο. Νιώθω ότι το ζητούμενο ήταν να μη χάσουν την αξιοπρέπειά τους οι Σύμβουλοι και από την άλλη να μην τους πάρει τον αέρα ο Βουλευτής, το παλικαράκι του Συμβουλίου ο κ Δ. Δέδες βέβαια δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί και θεώρησε υποχρέωσή του να προσβάλλει τον κ Μπούκουρα να τον αποκαλέσει φασιστοειδές! Άλλο που δεν ήθελε ο κ Μπούκουρας και αντέδρασε με απόλυτη ηρεμία. Οι σκεπτόμενοι καταλαβαίνουν τι μπόνους έδωσε στον φιλειρηνικό και ευγενικό βουλευτή. Αφού ο κ Μπούκουρας κράτησε το επίπεδο στα ύψη ο κ Δ Δέδες συνέχισε να το ρίχνει ή αν θέλετε να αντιστέκεται το αριστερό του φρόνημα στην επέλαση του φασισμού.
Ο κ Κακαβάς πάντως θεώρησε ότι η συμπεριφορά του προσέβαλλε το Δημοτικό Συμβούλιο και θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη. Έτσι ο κ Πρόεδρος ( Νικολάου) προέτρεψε τον κ Δήμαρχο ως αρχηγό της παράταξης στην οποία ανήκει ο κ Δ Δέδες να πάρει θέση. Ναι κάποτε θα πάρει…
Ο κ Δέδες αφού τελείωσε με το κυρίως γεύμα- τον κ Μπούκουρα που αποχώρησε- συνέχισε με τον κ Γκιώνη αναφερόμενος στην πολιτική του ιστορία με ξεκάθαρα υποννοούμενα τα οποία δε θέλω να αναλύσω διαθέτοντας τακτ, κάτι που μάλλον δε διαθέτει ο Δ Δέδες. Άφησε δε σαφή υποννοούμενα ότι ο κ Γκιώνης έστειλε το μήνυμα. Ο κ Γκιώνης φυσικά δεν πτοήθηκε και είπε με την τόσο αγαπητή ευθύτητά του ότι δεν έθιξε τα πολιτικά πιστεύω κανενός, αλλά αν ξανακάνει ο κ Δ Δέδες κάτι τέτοιο δε θα φταίει ο κ Γκιώνης. Επανερχόμαστε αργότερα με το video !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *