28/05/2024

[Video] Π. Παύλου ανακοινώνει τις βασικές θέσεις της παράταξης “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση”

16

[Video] Π. Παύλου ανακοινώνει τις βασικές θέσεις της παράταξης “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παύλος ΠαύλουΠανηγυρική και πομπώδης η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Π. Παύλου. Σε έναν χώρο που έχουμε ξαναδεί με τη συγκεκριμένη χρήση, σήμερα αισθανόταν κανείς ότι βρισκόταν σε δεξίωση, μια άλλη φορά έμοιαζε με πάρτι, ενώ κάποια άλλη με μνημόσυνο.

Η αποψινή συγκέντρωση ήταν αναμενόμενο να εξελιχθεί κάπως έτσι. Ο κύριος ομιλητής απέπνεε τη σιγουριά του έμπειρου που μιλάει με επίγνωση των λεγομένων του και με τα έργα που έχει αφήσει. Πριν βιαστείτε να κρίνετε τα γραφόμενα ως κολακείες σας προτρέπουμε να δείτε το video. Θα ακούσετε έναν λόγο με επιχειρήματα και γεγονότα, έναν λόγο που δεν άφηνε κενά για ερωτήσεις και απορίες. Έναν λόγο που δικαιολόγησε την ανικανότητα άλλων χωρίς να τη συγχωρεί.
Ο κ. Παύλου υποσχέθηκε έναν δήμο όπου όλοι θέλουμε να ζούμε: καθαρό, με λουλούδια, με παραλιακό πεζόδρομο, με νερό για όλους, με τουριστική ανάπτυξη, με θέσεις εργασίας,  με φώτα παντού, έναν δήμο που φάνταζε να έρχεται από τις καλές εποχές του παρελθόντος. Ζήσαμε για λίγο το όνειρο, μετά θυμηθήκαμε τους αριθμούς που όπως λέει κάποιος γνωστός Αντιδήμαρχος γνώστης των αριθμών, οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας. Ο κ. Παύλου είχε λύσεις και για τους αριθμούς και τις ανέφερε σε γενικές γραμμές.

Ο κ. Παύλου πρωτοτύπησε έναντι των υπολοίπων υποψηφίων ανακοινώνοντας ονόματα δημοτικών συμβούλων που τον ακολουθούν σε αυτόν τον αγώνα. Αίσθηση για όσους δεν το γνώριζαν προκάλεσε η αναφορά του ονόματος του κ. Μπάμπη Γεωργίου (μέχρι πρόσφατα υποστηρικτής του Γ. Γκιώνη), αλλά και του γιατρού Λουκά Λούκα (ο Δημ. Σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Μέριμνα” που αν δεν μας απατά η μνήμη μας είχε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους συμβούλους του Κ. Λογοθέτη. Εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρη η μεταγραφή στον συνδυασμό του κ. Παύλου, ο κ. Λούκας μας είχε εκμυστυρευτεί ότι θα λειτουργούσε ως συνεργαζόμενος, γνωρίζαμε ότι υπάρχουν συζητήσεις και να που απ’ ότι φαίνεται τον κέρδισε ο κ. Παύλου) και άλλο όνομα γιατρού η γνωστή σε όλους μαιευτήρας – γυναικολόγος κα Ελένη Στάμου που συνδέεται πολιτικά, χρόνια τώρα με τον κ. Π. Παύλου όπως φυσικά και ο αείμνηστος σύζυγός της. Ονόματα που ήταν λίγο ή πολύ γνωστά ήταν των κκ Π. Βαρελά, Γ. Πέτρου, και Δ. Πρωτονοτάριου, Για τον Γ. Μαρίνη υποθέτω ότι δεν εκπλήσσεται κανένας ωστόσο τον αναφέρουμε επειδή πρέπει να αναφερθεί.

Τo video μεταφορτώνεται και θα το δείτε παρακάτω μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=GGetZCkphmM]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

16 thoughts on “[Video] Π. Παύλου ανακοινώνει τις βασικές θέσεις της παράταξης “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση”

 1. Μάλιστα κύριε Παύλου, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δική σας είναι η καρέκλα του Δημάρχου.

 2. Ποιος γεωργιου αυτος που ελεγε προχθες θα μπουμε τωρα με τον γκιωνη;

 3. 3.000 ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΑΤΟΜΑ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ,ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ούτε ο Βαρελάς ήταν εκεί, ούτε ο Λουκάς.Είναι σίγουρςο πως είναι μαζί του;

 5. ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

 6. Αν ο Παύλος άρχισε να συμφωνεί, να συνεργάζεται και να πίνει ουζάκια με τον Γκιώνη στον Μαρτσέλο, σκούρα τα πράματα

 7. ΓΡΙΦΟΣ:
  ας πουμε πως βγαινει ο παυλος στις ποσες μερες θα “ληξουν” οι γιατροι του συνδυασμου; Θα πατησει καποιος στο δημαρχειο η θα κανουν τους νεροκουβαλιτες και μετα αντε γεια;

 8. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Παύλου…
  Μια αποτυχία είναι λίγη πολύ λίγη… Δυο αποτυχίες είναι λίγες τι να πω……. δώσε μου και μία τρίτη αν θες δημότη μου να σ΄ αγαπώ….

 9. Ή γνωρίζει να αραδιάζει ψέματα. ή δε γνωρίζει τι του γίνεται με τους υποψήφιους συμβούλούς του. Σκεφτείτε για τα παρακάτω…
  Βλέπε Λουκάς Λούκας!! Το φτύσιμο που έκανε μούσκεμα τουνΠαύλου!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *