18/04/2024

Video “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” Απάντηση Ν. Λόη στην καταγγελία Ντ. Καλλίρη και Χρ. Μίχα

9

Video “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” Απάντηση Ν. Λόη στην καταγγελία Ντ. Καλλίρη και Χρ. Μίχα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ετοίμασαν κρεμάλα για τον Ν. ΛόηΗ αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου θύμιζε αίθουσα Δικαστηρίου με τον συνήγορο Ν. Λόη να αγορεύει και την εισαγγελέα κα Καλλίρη να μην πείθεται από τα λόγια του. Αλλιώς τα περίμενε η κα Καλλίρη κι αλλιώς της ήρθαν. Όταν είναι εκεί ο Δήμαρχος και καταρρίπτει μία μία τις κατηγορίες που αναφέρει στην καταγγελία της  τι της μένει να κάνει; Τίποτε άλλο παρά να δώσει μάχη και να ηττηθεί με αξιοπρέπεια. Πρέπει να της αναγνωρίσουμε απίστευτη στωικότητα και επιμονή  αλλά και ότι σε ορισμένα σημεία είχε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν αρκεί να έχεις δίκιο πρέπει και να μπορείς να πείσεις γι’ αυτό. Εκεί έρχεται η ρητορικότητα και οι συμμαχίες να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της καταγγέλουσας, οι συμμαχίες της οποίας υπέκυψαν στο εκτόπισμα του κ Δημάρχου. Στο τέλος η κα Καλλίρη αναγκάστηκε να περιορίσει την καταγγελία της στα σημεία όπου παρακάμπτεται το Δοικητικό Συμβούλιο, ο κ Πρόεδρος παίρνει αποφάσεις μόνος του και ενημερώνει με προεδρικά διατάγματα αφού ληφθούν οι αποφάσεις.  

Ο άλλος κατήγορος – ο κ Μίχας αν και είχε πιο ήπιες εκφράσεις ήταν πιο καυστικός γιατί χρησιμοποίησε εντέχνως το υποννοούμενο και είπε ότι ο ίδιος είναι από εκείνους που έχουν το μέλι και δεν το γλύφουν κι αν έχει το δάχτυλο μέλι το σκουπίζει να πέσει πάλι πίσω. Ο Πρόεδρος δεν το άφησε ασχολίαστο και τόνισε ότι ο ίδιος υπηρετεί τον πολιτισμό, μοχθεί να παραμείνουν οι δύο πυλώνες του πολιτσμού στο Λουτράκι και το μόνο που αναγνωρίζει είναι ότι μπορεί να έχουν γίνει λάθη, αλλά δεν ισχύει αυτό που υποννόησε ο κ Μίχας, ότι δηλαδή έβαλε ο κ Πρόεδρος το δάχτυλο στο μέλι σε αντιδιαστολή με τον ίδιο που δεν το κάνει. Όσο για το ταξίδι αναψυχής στη Ρωσία ο κ Δήμαρχος είπε ότι ο κ Λόης εκπροσώπησε τον Δήμο κι όχι τον Προμηθέα και ήταν να πάει κι ο ίδιος αλλά δεν τα κατάφερε λόγω υποχρεώσεων. Ως αποτέλεσμα προέκυψε το Ελληνορωσικό Φεστιβάλ που διεξήχθη και θεωρείται μεγάλο επίτυγμα, το πόσο μεγάλο επίτυγμα είναι θα το κρίνει η ιστορία, όταν δούμε τους καρπούς του Φεστιβάλ.

Η Φιλαρμονική – το μαγαζάκι του κ Μνηματίδη θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο, όπου θα αναλυθούν τα επόμενα βήματα της Μουσικής Σχολής καθώς και το έγγραφο που διένειμε η κα Ελπινίκη Ζερβού. Αν και χθες επίσης ειπώθηκαν πολλά: ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Κακούρος θεώρησε αυτονόητη την υποχρέωση της Φιλαρμονικής να παρίσταται στις παρελάσεις στο Λουτράκι και στους Αγ. Θεοδώρους επειδή σε έναν σύλλογο έχεις δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ Μουζάκης πήρε κι εκείνος τον λόγο και αποκάλυψε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή πριν την παρέλαση δεν ήξεραν αν θα παραστεί η Φιλαρμονική και όπως είπε χαρακτηριστικά έπαιζαν τη γάτα με το ποντίκι. Σε αυτό ο κ Πρόεδρος απάντησε ότι από τη στιγμή που τα μέλη δεν αμοίβονται δεν έχουν υποχρέωση να έρθουν, είναι ερασιτεχνική η Φιλαρμονική και δεν μπορούν να τους υποχρεώσουν.

Μια μεγαλομανία διακατείχε τους συμβούλους : η κα Καλλίρη είπε στον Πρόεδρο “η Τρόικα  θα σας ζηλεύει” κι εκείνος της απάντησε ότι η κα Καλλίρη αντιπροσωπεύει το αντιμνημονιακό μέτωπο. Το συναίσθημα που αφήνουν οι συνεδριάσεις τέτοιου είδους είναι ένα κατακάθι, ένα μπέρδεμμα στη σκέψη όπου ορισμένα πράγματα επιτρέπεται να ειπωθούν, άλλα όχι γιατί θα βλάψουν θεωρείται δεδομένο ότι κάποια στοιχεία είναι γνωστά στους συμβούλους, ώσπου αποκαλύπτεται ότι δεν τα ξέρουν όλοι και αρχίζουν και ρωτούν ακριβώς που υπάρχει το πρόβλημα και εκεί αρχίζει η Omertà. Τι να συμπεράνει για παράδειγμα το νέο μέλος του ΔΣ, η κα Χαλούλου Παναγιώτα που ήρθε με αγνές προθέσεις και αμόλυντη σκέψη; Βέβαια χθες πολλάκις τονίστηκε ότι όλοι εκεί μέσα έχουν τις καλύτερες προθέσεις, λίγη συνεννόηση λείπει και όλα θα στρώσουν. 

Όσο για την καταγγελία,  υπάρχει μια παροιμία που λέει τα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι προχωράει, που θα πει ότι όσο και να φωνάζει κάποιος τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί και τίποτα δεν αλλάζει.

Η χθεσινή Συνεδρίαση:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JAsePL5RaiE]

Η καταγγελία της κας Καλλίρη:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5O8AcZf9rlY]

Πηγή: loutrakitv.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Video “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” Απάντηση Ν. Λόη στην καταγγελία Ντ. Καλλίρη και Χρ. Μίχα

  1. Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ

  2. Άντε ρε που έχει δίκιο η στερημένη! Μην δουν άνθρωπο να δουλεύει και να είναι πετυχημένος τους τρώει η ζήλια! Η κυρία είναι απλά μια κομπλεξικιά που ήθελε εξουσία και δεν την είχε. Ήθελε να δένει και να λύνει εκεί μέσα όμως δεν της βγήκε

  3. Για να βάλεις το δάχτυλό σου στο μέλι πρέπει να σ’ αφήσουν να πλησιάσεις στο μέλι κι εσένα φίλε Μίχα δεν σε πήραν στα σοβαρά ούτε οι ψηφοφόροι σου ούτε ο αρχηγός σου

  4. ΝΙΚΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ

  5. ΧΑ ΧΑ ! Καλή η κρεμάλα μην την βγάλουν θα την χρειαστούν αύριο

  6. Αυτός έφερε τον Τουλιάτο!
    Για το μόνο μελανό σημείο δηλαδή στην τριετία την ευθύνη δεν έχει ο Λόης!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *