29/05/2024

[VIDEO] Πολιτικά Παιγνίδια για την χορήγηση προέγκρισης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών Παιγνιδιών. Τι είπε ο Δήμαρχος και τι ο Α. Μαρίνη

1

Πολιτικά Παιγνίδια για την χορήγηση προέγκρισης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών Παιγνιδιών

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Άδειες στο πάρκοΧθες πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας.

Είχε την αίγλη και τη μαχητικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου στα προ ημερησίας. Ο κ Δήμαρχος παρέστη στη συγκεκριμένη Συνεδρίαση “κλέβοντας” χρόνο από τη συνάντηση που είχε οριστεί για την ίδια ώρα στο γραφείο του με μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας. Ο κ Δήμαρχος ένιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στις κατηγορίες που έχουν να κάνουν με προσπάθεια επηρεασμού των Συμβούλων της Δημ. Κοιν. προκειμένου να μη δοθεί καμία άδεια για εγκατάσταση και  λειτουργία  ψυχαγωγικών παιδειών στο παραλιακό πάρκο. Φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον κ Δήμαρχο να προσπαθεί να παρέμβει στην αδειοδότηση προκειμένου να αφήσει τον χώρο ελεύθερο για την Νεραϊδοχώρα. Ο κ Δήμαρχος το αρνείται κατηγορηματικά. Επίσημα εξ’ άλλου δεν κωλύεται η διαδικασία σε αυτό, αλλά σε έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας που εισηγείται να μη δοθεί άδεια λόγω επανέναρξης έργων που πρόκειται να γίνουν για το αλιευτικό καταφύγιο. Ο κ Άρης Μαρίνης έχει άλλη άποψη. Ο κ Άρης Μαρίνης όμως έχει άλλη άποψη από αυτήν του κ Δημάρχου όλο το τελευταίο διάστημα. Ποιος έχει δίκιο;

Μεταξύ των επιχειρημάτων του κ Δημάρχου είναι και οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο παραλιακό πάρκο όπως η εμφάνιση της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που καλεί ο Δήμος για να εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις, με τις οποίες δε συνάδει η λειτουργία των ψυχαγωγικών παιγνιδιών. Το ενδιαφέρον είναι ότι την ώρα που συζητιόταν αυτή η πρόταση στον “Προμηθέα” ψήφιζαν τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Μεταξύ των επιχειρημάτων του κ Μαρίνη ήταν η συζήτηση που είχε με τον επιβλέποντα μηχανικό κ Καπετανόπουλο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου η επανέναρξη των έργων δεν προβλέπεται άμεσα και ακόμα κι όταν γίνουν πρόκειται για μικρής κλίμακας παρεμβάσεις. Έτσι συμπέρανε ο κ Μαρίνης ότι η αδειοδότηση περιορισμένης διάρκειας μέχρι τον Σεπτέμβριο δε θα παρεμπόδιζε αυτά τα σχέδια. Ο κ Άρης Μαρίνης στάθηκε με σθένος στο πλευρό του επιχειρηματία που ζήτησε πρώτος την προέγκριση άδειας εγκατάστασης, βέβαια εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στη συνέχεια εμφανίστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος η οικογένεια του οποίου ήδη δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Το τραγελαφικό είναι ότι στα κενά της αντιπαράθεσης του κ Μαρίνη με τον κ Δήμαρχο έρχονταν σε αντιπαράθεση οι 2 επιχειρηματίες για το ποιος δικαιούται την 1 άδεια. Κακώς, αφού στο τέλος δε χρειάστηκε καν να αποφασιστεί ποιος από τους 2.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι υπέρ της αδειοδότησης γενικότερα (αρχικό στάδιο για να επιλέξουν στη συνέχεια τον 1 από τους 2 ενδιαφερόμενους) σε πρώτη φάση ψήφισαν οι κκ Μαρίνης, Κουρούκλη, Λογοθέτη. Δε χρειάστηκε να επιλέξουν ποιος από τους 2 επιχειρηματίες θα έπαιρνε προέγκριση άδειας επειδή η οποιαδήποτε αδειοδότηση απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.

Δείτε το video που ακολουθεί όπου ο Α. Μαρίνης κατηγορεί την τεχνική υπηρεσία για αόριστη άποψη, ενώ ο κ Δήμαρχος συμπεραίνει ότι ο κ Μαρίνης έχει λόγο να υπερασπίζεται τη θέση του επιχειρηματία.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JY5wMY69BL0]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “[VIDEO] Πολιτικά Παιγνίδια για την χορήγηση προέγκρισης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών Παιγνιδιών. Τι είπε ο Δήμαρχος και τι ο Α. Μαρίνη

  1. Χίλιες φορές να έδιναν την άδεια σε ένα δικό μας παιδί που έχει οικογένεια και όλοι τον ξέρουν στο Λουτράκι. Αλλά ποιος πάει κόντρα στον Δήμαρχο απ’ αυτούς εκεί στο δημοτικό συμβούλιο; κοτούλες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *