19/07/2024

VIDEO Ολόκληρη η συζήτηση του Προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής & ανάπτυξης Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, για το έτος 2013.

1

VIDEO Ολόκληρη η συζήτηση του Προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής & ανάπτυξης Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, για το έτος 2013.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΣτο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε εκτενέστατα το θέμα του Προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής & ανάπτυξης Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, για το έτος 2013.

Ύστερα από την εισήγηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ Γ. Κακούρου τον λόγο πήραν Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Ακούσαμε την κ Νικολοπούλου να αναλύει τους άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ και τον LTO. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο του LTO (Loutraki Tourism Organisation) κ Σπύρο Καραβούλη.

[youtube=http://youtu.be/Tj39ixBFrqg]

Η αντιπολίτευση έκανε λόγο για παχιά λόγια της κας Νικολοπούλου και για τα όσα δεν  έκανε η δημοτική αρχή προκειμένου να προωθήσει τον αθλητικό και ιατρικό τουρισμό. Ο κ Μπάκος (τον αναφέρουμε χρονολογικά και όχι λόγω της κατηγορίας της αντιπολίτευσης) πήρε τον λόγο και κατηγόρησε τη Δημοτική πλειοψηφία που δεν τον αξιοποίησε παρά το γνωστικό του υπόβαθρο.

Ο αρχηγός παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Γ. Πετρίτσης συμφώνησε με το θέμα της σπουδαιότητας της τουριστικής προβολής και της στροφής προς τις πρώην ανατολικές χώρες και έδωσε έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό, προτείνοντας κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον: Να στηθεί στον Ισθμό μεγάλο άγαλμα το Αποστόλου Παύλου για να τονιστεί η ιστορικότητα του τόπου μας από θρησκευτικής απόψεως.

Ο κ Ασημακόπουλος πάλι, λαβών το λόγο αναφέρθηκε στον τουρισμό ως κοινωνικό αγαθό και καυτηρίασε όσους το αντιμετωπίζουν ως αγελάδα που θα αρμέξουν, προτείνοντας μια πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση προς τα οικονομικά χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

[youtube=http://youtu.be/dVDSS5EZLMo]

Ως είθισται η συζήτηση έκλεισε με την τοποθέτηση του Δημάρχου  κ Κ. Λογοθέτη ο οποίος δυσανασχέτησε και πάλι για την ύπαρξη των καμερών στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου  (τόσο που ανησυχήσαμε μη μας διώξουν στο τέλος) επειδή κάνουν ορισμένους δημοτικούς συμβούλους να πυροδοτούν καταστάσεις χάριν της δημοσιότητας. Έπειτα προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θόλωσε προηγουμένως με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης. Αυτό που τόνισε ήταν πως το συγκεκριμένο θέμα του Προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής θέτει κάποια πλαίσια προκειμένου να επιτρέψει μέσα στο 2013 να προβεί ο Δήμος σε διαφημιστικές κινήσεις, πράγμα το οποίο δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς να είχε έρθει το θέμα στο Συμβούλιο. Πιο αναλυτικά θα εξεταστεί στη συνέχεια. Φυσικά αναφέρθηκε και στα χρήματα που σπαταλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για ταξίδια και κινήσεις που δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Σε σχέση με τη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη είπε ότι κατάφερε να εντάξει την πόλη μας ως πόλη τουρισμού υγείας, ενώ αποκάλυψε κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. Όμως επίκειται υπουργική απόφαση που θα απλοποιεί τη διαδικασία αδειοδοτήσεων πηγών. Αναρωτιόμαστε αν αυτό αφενός θα διευκολύνει τον Δήμο μας και αφετέρου θα δημιουργήσει επιπλέον ανταγωνισμό μιας και θα αδειοδοτούνται πηγές με ευκολία.

[youtube=http://youtu.be/YonCu99TlvQ]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “VIDEO Ολόκληρη η συζήτηση του Προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής & ανάπτυξης Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, για το έτος 2013.

  1. Από ιδεές μπουχτήσαμε θέλουμε να δούμε έργα ! Το καταλάβατε κύριοι ; Τα ψέυτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *