VIDEO Μάχη στο συμβούλιο: Πρόστιμο για παράνομες συνδέσεις και τέλος αποχέτευσης

Thumbnail

Διαλέξτε στρατόπεδο αν δεν το έχετε κάνει ήδη για να κρίνετε και να σχηματίσετε άποψη για το θέμα ΔΕΥΑΛ (ή όπως τέλος πάντων λέγεται). Αν είναι δύσκολο να το προφέρει κανείς, είναι ακόμα πιο δύσκολο να προσπαθήσει να διοικήσει ή να παρέμβει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δημότες. Παρόλα αυτά η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ  είναι μια ποθητή κυρία που άλλος την έχει άλλος τη χαίρεται και τώρα μαλώνουν για το ποιος είναι καλύτερος. Τελικό ο κερατάς (ο δημότης) τα μαθαίνει τελευταίος και υφίσταται το αποτέλεσμα της έχθρας. Άλλοι πάλι βολεύονται γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και είναι ευκαιρία να τακτοποιήσουν το θεματάκι τους τώρα που κάποιος  φορτώνοντας μια σωλήνα στους ώμους κάνει συνδέσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό φυσικά ενοχλεί τον κ. Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ. Θ  που τον παρακάμπτουν. Θα μπορούσε ο ίδιος να εξυπηρετήσει τους δημότες ίσως και με νόμιμο τρόπο, ίσως με τον ίδιο τρόπο.

Χθες το συμβούλιο επικεντρωμένο στη ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ  . Στα προ ημερησίας θέματα αναφέρθηκε στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ  και στο τέλος σύνδεσης αποχέτευσης που περιλαμβάνει. Θα θυμάστε το θέμα επειδή το είχαμε αναδείξει στο loutrakitv.gr  μόλις είχε συμβεί.

Χθες ο κ. Κακαβάς παρατήρησε ότι υπάρχουν λογαριασμοί που ενώ δεν περιέχουν το τέλος αποχέτευσης τα σπίτια έχουν εδώ και μερικά χρόνια αποχέτευση και επισήμανε και το γεγονός ότι αυτό το τέλος ήρθε να εισπραχθεί τη δεδομένη στιγμή.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Αντιδήμαρχος κ. Γ. Δέδες διευκρίνισε ότι έχει ήδη αποστείλει έγγραφο με το οποίο ρωτά ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΣ ευθύνεται για την μη είσπραξη του τέλους τόσα χρόνια. Η κα Πρωτοπαππά παρατήρησε  ότι το έγγραφο αυτό ανακίνησε την κατάσταση σε μια δυσμενή οικονομικά περίοδο και ότι  στη θέση του κ. Προέδρου (Π. Βαρελά) θα το πετούσε στα σκουπίδια. Ο κ Γ. Δέδες φυσικά για να μη συμβεί κάτι τέτοιο προνόησε και το κοινοποίησε στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Εμ, τι νομίζατε;

Εδώ υπάρχει μια ουσιαστικότατη λεπτομέρεια η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και η ημερομηνία του εγγράφου που είναι μεταγενέστερη της έκδοσης των λογαριασμών, οπότε δεν προκάλεσε  το έγγραφο την επαναφορά του τέλους σύνδεσης. Όμως δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κ. Γ. Δέδες είναι υπέρ της είσπραξης του τέλους απλώς αναρωτιέται ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ ευθύνεται για την καθυστέρηση, έτσι για να φυλάξει τα νώτα του.

Άλλο θέμα:

Έχει επιβληθεί στον Δήμο πρόστιμο για τις παράνομες παροχές.

Ποιος ευθύνεται για τις παράνομες παροχές ο Αντιδήμαρχος Δ. Δέδες ή μήπως η ΔΕΥΑΛ.Θ; Ακούστε τι λέει γι’ αυτό κ. Δ. Δέδες.

Ο κ. Πρόεδρος που άκουσε πολλά χθες για τη διαχείρισή του και τις αποφάσεις του εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός και αφού ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΕΥΑ,  εξαπέλυσε ευθέως επίθεση κατά του Αντιδημάρχου Δ. Δέδε που χωρίς απόφαση ΔΣ έκανε έργο στους Αγ. Θεοδώρους υποβαθμίζοντας τον ρόλο της ΔΕΥΑ.  Ο κ. Βαρελάς τόνισε ότι κι εκείνος θα προσφύγει στον εισαγγελέα και θα κινηθεί στο μέτρο της νομιμότητας και έκλεισε δυναμικά με τις εξής φράσεις:” Δεν μπορεί εσείς να κάνετε πολιτική με την τσέπη των δημοτών, τελεία και παύλα. Ωραία τα λέτε εδώ μέσα αλλά όταν θα καθίσετε σε μια άλλη αίθουσα με ένα άλλο προεδρείο θα σας μετρήσω το μπόι!”.

Μα τελικά γίνεται κάτι σε αυτόν τον Δήμο χωρίς την προσφυγή στις δικστικές αίθουσες. Χθες για παράδειγμα αναφέρθηκαν 4 διαφορετικές δικαστικές υποθέσεις: Μαρίνα, κλοπή κολονών, ΔΕΥΑΛ-ΑΓ. Θ, είσπραξη οφειλών εργοστασίου εμφιάλωσης. Και είναι και τα άλλα 2 θέματα καζίνο και Υδροθεραπευτήριο που τρέχουν. Φέτος μάλλον πρέπει να ψηφίσουμε μόνο νομικούς αφού φαίνεται ότι αυτοί είναι πιο απαραίτητοι απ’ όλους.

Πηγή: loutrakitv.gr

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “VIDEO Μάχη στο συμβούλιο: Πρόστιμο για παράνομες συνδέσεις και τέλος αποχέτευσης

  1. Για να μην μαλώνετε και οι δυο είστε παράνομοι.

  2. ΒΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΟΝΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.